A+ A A-

Σε σημαντική ενημερωτική δράση για τις εξαρτήσεις απο το ΚΕΘΕΑ συμμετείχαν αγόρια και κορίτσια της υδατοσφαίρισης του ΟΦΗ

Rate this item
(0 votes)

Την ευκαιρία να μάθουν για τις εξαρτήσεις στην εφηβεία, είχαν οι νεαροί πολίστες και πολίστριες του ΟΦΗ, σε μια πολύτιμη βιωματική ενημέρωση που τους έγινε, από το ΚΕΘΕΑ και την Αργυρώ Παπαδάκη, Υπεύθυνη της Συμβουλευτικής μονάδας Εφήβων ΚΕΘΕΑ ΑΡΙΑΔΝΗ.

Η ενημέρωση στους αθλητές του ΟΦΗ, έγινε στα γραφεία του ΚΕΘΕΑ στην Μίνωος και είχε πολύ μεγάλο ενδιαφέρον.

«Οι αθλητές μας συμμετείχαν σε κάποιες βιωματικές ασκήσεις, συνεργασίες και διάλογο και ήρθαν αντιμέτωποι εικονικά, με κάποιες καταστάσεις» ανέφερε  ο προπονητής του ΟΦΗ Κώστα Φιτσανάκης, με πρωτοβουλία του οποίου έγινε αυτή η δράση, για τους πολίστες και τις πολίστριες της ομάδας.

Όπως τονίζει «ήταν μια εξαιρετική ευκαιρία για τα παιδιά μας, να μπουν σε αυτόν τον κόσμο και να καταλάβουν πράγματα για τις εξαρτήσεις. Θέλουμε να προστατέψουμε τους αθλητές μας από όλο αυτό και να τους δώσουμε γνώση και εικόνα, την οποία ούτε οι ίδιοι, αλλά ούτε και πολλοί άλλοι έχουν, αν και νομίζουν ότι έχουν».

Και κατέληξε λέγοντας ότι «τα πολύ καλά σχόλια των ειδικών για τα παιδιά μας, είναι μια καλή ευκαιρία, να προχωρήσουμε και σε άλλες δράσεις».

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

Κονσόλα Αποσφαλάτωσης του Joomla!

Συνεδρία

Πληροφορίες Προφίλ

Χρήση Μνήμης

Ερωτήματα Βάσης Δεδομένων