A+ A A-

To τμήμα στίβου του ΟΦΗ θα συνεχίσει με δικά του παιδιά να βρίσκεται στην ελιτ του Ελληνικού κλασσικού αθλητισμού (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ)

Rate this item
(0 votes)

 Το τμήμα στίβου του ΟΦΗ, δημιουργεί μια μεγάλη ακαδημία στο Παγκρήτιο στάδιο με στόχο να συνεχίσει την πορεία του στην ελίτ του ελληνικού κλασικού αθλητισμού.

Το Σάββατο (29/10), έγιναν τα εγκαίνια των νέων γραφείων του ΟΦΗ έναντι της θύρας 9 στο Παγκρήτιο στάδιο, παρουσία του Υφυπουργού Αθλητισμού Λευτέρη Αυγενάκη.

Ο Ηρακλειώτης Υπουργός των Σπορ, συνεχάρη τον ΟΦΗ για τη δουλειά που κάνει όλα αυτά τα χρόνια στον κλασικό αθλητισμό, ενώ στάθηκε ιδιαίτερα στην σημασία που δίνει στις υποδομές, αλλά και στο γεγονός ότι βρίσκεται διαρκώς μέσα στα 10 πρώτα της χώρας, τα τελευταία 20 χρόνια, στηριζόμενο κυρίως στα δικά του παιδιά!

Ο Λευτέρης Αυγενάκης, αναφέρθηκε στα αθλητικά έργα που επιτελούνται αυτήν την εποχή στο Ηράκλειο, ενώ άκουσε με ενδιαφέρον το αίτημα παραγόντων και προπονητών του ΟΦΗ, για την ανάγκη ενός κλειστού προπονητηρίου στίβου στο Ηράκλειο.

Ο επικεφαλής του τμήματος στίβου του ΟΦΗ Παναγιώτης Αντωνακάκης, ευχαρίστησε τον Υφυπουργό αθλητισμού για την στήριξη του στον αθλητισμό, αλλά και τον αντιδήμαρχο αθλητισμού Ηρακλείου Κώστα Βαρδαβά, για την αποδοχή του αιτήματος, ώστε να τοποθετήσει ο ΟΦΗ ένα ISOBOX για να μπορέσει να έχει το γραφείο του, για τις ανάγκες της καθημερινότητας.

Ακόμη, ανέφερε ότι ο στίβος του ΟΦΗ θα συνεχίσει να στηρίζεται στα δικά του παιδιά και να πρωταγωνιστεί στην Ελλάδα, στις μικρές ηλικίες και όχι μόνο.

Ο αντιπρόεδρος του Ερασιτέχνη ΟΦΗ Κώστας Καζανάκης, ευχαρίστησε τους γονείς που εμπιστεύονται τα παιδιά τους στον ΟΦΗ, συνεχάρη τους αθλητές για τις επιτυχίες τους, αλλά και τον Υφυπουργό Αθλητισμού, για την στήριξη που παρέχει στον ΟΦΗ.

Στα εγκαίνια των γραφείων του τμήματος στίβου του ΟΦΗ, παραβρέθηκαν εκτός απο τον Υφυπουργό Αθλητισμού, ο αντιδήμαρχος αθλητισμού Κώστας Βαρδαβάς, ο οποίος επίσης συνεχάρη τον ΟΦΗ για την δουλειά που κάνει στον κλασικό αθλητισμό.

Ακόμη, το "παρών" έδωσε η αντιπρόεδρος του ΕΑΚΗ Εύα Σημαιάκη.

Επίσης, απο την διοίκηση του Ερασιτέχνη ΟΦΗ, εκτός απο τον αντιπρόεδρο Κώστα Καζανάκη, παραβρέθηκαν ακόμη, ο Γενικός Γραμματέας Δημήτρης Αποστολάκης, ο ταμίας Γιάννης Κουμπενάκης και το μέλος του Δ.Σ. και  του εμπορικού τμήματος η Μαρία Ασαργιωτάκη.

Στο περιθώριο των εγκαινίων των γραφείων, έγινε η ετήσια φωτογράφιση του τμήματος στίβου του ΟΦΗ.

 

Δείτε φωτογραφίες

 

 

 

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

Κονσόλα Αποσφαλάτωσης του Joomla!

Συνεδρία

Πληροφορίες Προφίλ

Χρήση Μνήμης

Ερωτήματα Βάσης Δεδομένων