Ο Ερασιτέχνης ΟΦΗ ...παιδί των Καμινίων σε μια σπουδαία κοινωνική δράση στη γειτονιά του
- Written by Giorgos Kortsidakis
- Media
- Be the first to comment!
Ο Ερασιτέχνης ΟΦΗ και η Τράπεζα Τροφίμων Κρήτης, με την βοήθεια μεγάλων χορηγών γίνονται μια ΟΜΑΔΑ και σκοράρουν κατά πείνας, στην σπουδαία κοινωνική εκδήλωση που διοργανώνουν την Τρίτη 22 Ιουλίου στις 7.30 στην αυλή της εκκλησίας της Αγίας Βαρβάρας στα Καμίνια.
Εκεί, θα μοιραστεί φαγητό και είδη πρώτης ανάγκης, σε ανθρώπους απο την περιοχή που έχουν ανάγκη.
"Η Τράπεζα Τροφίμων Κρήτης, είναι μέλος ενός μεγάλου ευρωπαϊκού οργανισμού. Στο Ηράκλειο ιδρύθηκε το 2022 και απο τότε έχουμε διαθέσει με την βοήθεια των εταιρειών που μας στηρίζουν 22 τόνους τρόφιμα. Η καταπολέμηση της πείνας και της φτώχειας είναι κοινωνικό καθήκον για μας" ανέφερε η κ. Μαίρη Παχιαδάκη, πρόεδρος της Τράπεζας Τροφίμων Κρήτης και με σπουδαία κοινωνική προσφορά.
Η κ. Παχιαδάκη ευχαρίστησε τον Ερασιτέχνη ΟΦΗ, για την συνδιοργάνωση της κοινωνικής εκδήλωσης με αφορμή τα 100 χρόνια του συλλόγου. Εκανε αναφορά στον δραστήριο πολιτιστικό σύλλογο Καμινίων, που επίσης είναι υποστηρικτής, αλλά και στους μεγάλους χορηγούς, κάνοντας ιδιαίτερη αναφορά στα Σούπερ Μάρκετ Χαλκιαδάκης, που είναι ο μεγάλος χορηγός της Τράπεζας.
Ο διευθυντής μάρκετινγκ των Σούπερ Μάρκετ Χαλκιαδάκης Μιχάλης Τζαγκαράκης, τόνισε ότι "έχουμε αγκαλιάσει την ίδρυση της Τράπεζας Τροφίμων και την δράση της. Με τη δύναμη του ΟΦΗ και του αθλητισμού, πιστεύω ότι θα πάμε πολύ καλά σε αυτήν την εκδήλωση" τόνισε.
Ο Γενικός Γραμματέας του Ερασιτέχνη ΟΦΗ, Δημήτρης Αποστολάκης, ανέφερε με την σειρά του, ότι "η Τράπεζα Τροφίμων Κρήτης, είναι μια μεγάλη δομή και ευχαριστούμε την κ. Μαίρη Παχιαδάκη. Ο Ερασιτέχνης ΟΦΗ είναι κοντά στην κοινωνία και τους συμπολίτες μας. Ευχαριστούμε τους χορηγούς που είναι μαζί μας. Θα δώσουμε και ένα αθλητικό χρώμα στην εκδήλωση, ενόψει των 100 χρόνων του συλλόγου μας. Με την κ. Παχιαδάκη θα κάνουμε και άλλες εκδηλώσεις για την κοινωνία".
Η πρόεδρος του πολιτιστικού συλλόγου Καμινίων Ζαμπία Λαζανάκη, τόνισε με την σειρά της πως "σκοπός μας, είναι η ενότητα και η αλληλεγγύη. Η δράση με το μοίρασμα φαγητού είναι μια αγκαλιά σε όσους έχουν ανάγκη. Ευχαριστούμε όλους όσους ΄'έχουν ενωθεί για αυτόν τον σκοπό".
Η αντιδήμαρχος εθελοντισμού, αντιπρόεδρος του πολιτιστικού συλλόγου Καμινίων και "ψυχή" της περιοχής με πλούσιο έργο, Φιλαρέτη Δαφέρμου Χρονάκη, τόνισε ότι "σας ευχαριστούμε για την επιλογή της περιοχής για αυτήν την δράση. Ο ΟΦΗ είναι παιδί των Καμινίων και τον ευχαριστούμε. Θα γίνει κάτι πολύ ωραίο στη γειτονιά μας".