A+ A A-
Super User

Super User

Πάμε γερά μάγκες!

Μπράβο
στα παλικάρια του ΟΦΗ μας!
Κέρδισαν τον Αρη Νίκαιας με 12-8 στην Αθήνα και προχωράνε ακάθεκτοι για την άνοδο στην Α2 πόλο!
Μπροστά τους, έχουν άλλα δυο μεγάλα παιχνίδια το Σάββατο, στο δρόμο για τα ημιτελικά.
Στις 11 πμ με το ΝΟ Ναυπλίου και στις 8μμ με τον ΠΑΣ Φοίβο!
Πάμε γερά, μάγκες!

Πρώτο βήμα για την άνοδο ο ΟΦΗ-Μεγάλη νίκη στη Νίκαια

Το πρώτο βήμα για την άνοδο στην Α2, έκαναν οι πολίστες του ΟΦΗ , στην τελική φάση, της Β' Εθνικής που διεξάγεται στην Αθήνα.

Μετά απο μεγάλη εμφάνιση, τα παλικάρια του Κώστα Φιτσανάκη, κέρδισαν τον Αρη Νίκαιας, (στο κολυμβητήριο της Νίκαιας) με 12-8 και το Σάββατο το πρωί (11 πμ) αντιμετωπίζουν το ΝΟ Ναυπλίου, με στόχο ένα ακόμη βήμα για τα ημιτελικά και την άνοδο.

Σπουδαία εμφάνιση για τον ΟΦΗ, που έδειξε απο το πρώτο παιχνίδι τα ...δόντια του, αλλά θα χρειαστεί να δείξει το ίδιο πάθος και στα επόμενα παιχνίδια, ώστε να πετύχει το στόχο του.

Στην τελική φάση μετέχουν 8 ομάδες (ΟΦΗ, ΡΟΗ, Τρίτων Αμαρουσίου, Άρης Νίκαιας,  ΝΑΟ Κέρκυρας,  ΝΟ Ναυπλίου,  ΠΑΣ Φοίβος και ΧΑΝΘ), απο τις οποίες οι τρείς κερδίζουν το εισιτήριο για την Α2 πόλο.

ΟΦΗ - ΑΡΗΣ ΝΙΚΑΙΑΣ 12-8 

Tα 8λεπτα: 3-3, 4-1, 3-1, 2-3.

Τα γκολ του ΟΦΗ πέτυχαν οι: Παντερής (4), Παναγιωτάκης (2), Βασιλάκης (1), Λεονταράκης (2), Τσαγκαράκης (1), Βάλσαμος (1), Αποστολάκης (1).

Η σύνθεση του ΟΦΗ: Ταραζάς (τ), Παναγιωτάκης (2), Τζιαμπάζης, Παντερής (4), Βασιλάκης (1), Κώστογλου, Τσαγκαράκης (1), Λεονταράκης (2) , Λουλακάκης, Βάλσαμος (1), Παπαδάκης, Φραγκιαδάκης, Αρώνης, Πιταροκοίλης, Αποστολάκης (1).

Ο Γιάννης Δανδάλης συνεχάρη τον 19χρονο πολίστα του ΟΦΗ που έσωσε μια ανθρώπινη ζωή

Τον 19χρονο πολίστα του ΟΦΗ, Μάνο Παπαδάκη, ο οποίος πρόσφατα έσωσε απο βέβαιο πνιγμό, ένα 65χρονο σε παραλία του Ηρακλείου, ο οποίος είχε παρασυρθεί απο τα κύματα, συνεχάρη προσωπικά, ο πρόεδρος του Ερασιτέχνη ΟΦΗ, Γιάννης Δανδάλης, αλλά και το Διοικητικό Συμβούλιο του συλλόγου.

"Αυτή ήταν η μεγαλύτερη νίκη που έχεις πετύχει μέχρι σήμερα" ανέφερε ο πρόεδρος του ΟΦΗ, φανερά συγκινημένος στο νεαρό πολίστα.

"Απο τα βάθη της καρδιάς μου, ένα μεγάλο μπράβο και σε σένα και στην οικογένεια σου. Το να σώσεις μια ανθρώπινη ζωή, είναι μεγάλο πράγμα. Θέλει μεγάλη ψυχραιμία πέρα απο τις ικανότητες" είπε στον Μάνο Παπαδάκη, ο πρόεδρος του Ερασιτέχνη ΟΦΗ.

Ο αθλητής του ΟΦΗ, έδειξε συγκινημένος αλλά και υπερήφανος, για αυτό που συνέβη και ευχαρίστησε τον πρόεδρο του Ερασιτέχνη ΟΦΗ και τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου.

Να σημειωθεί ότι, ο Μάνος Παπαδάκης αγωνίζεται στην ανδρική ομάδα πόλο του ΟΦΗ και στις φετινές εξετάσεις πέτυχε την εισαγωγή του στην αρχιτεκτονική Πειραιά.

Την ημέρα του περιστατικού, ήταν ναυαγοσώστης στην παραλία, καθώς τα καλοκαίρια, κάνει και αυτή τη δουλειά για να βγάζει το χαρτζιλίκι του.

Ο πρόεδρος του Ερασιτέχνη ΟΦΗ όμως, συνεχάρη και τον αρχηγό της ομάδας πόλο του ΟΦΗ, Γιώργο Σπαγουλάκη, ο οποίος πρόσφατα, έσωσε ένα γυπαετό στη Νότια Κρήτη.

Ο γυπαετός, πιθανόν λόγω ζέστης, έπεσε στο νερό και πνιγόταν, ωστόσο ο αθλητής του ΟΦΗ με ένα κανό και αφού έκανε αρκετά μεγάλη διαδρομή απο τη στεριά, τον πλησίασε και τον έβγαλε στην ακτή, όπου κατάφερε να τον συνεφέρει και μετά τον παρέλαβε φιλοζωική οργάνωση.

O πρόεδρος του Ερασιτέχνη ΟΦΗ, ευχήθηκε στους δυο αθλητές, αλλά και σε όλη την ομάδα πόλο του ΟΦΗ, καλή επιτυχία στα μπαράζ που δίνει για την άνοδο στην Α2 υδατοσφαίρισης.

Το βόλει του ΟΦΗ στα σχολεία-Θερμή υποδοχή (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ)

Θερμή υποδοχή στην ομάδα βόλει του ΟΦΗ, απο τους μικρούς μαθητές, στο 2ο και 3ο Δημοτικό Σχολείο Γαζίου και στο δημοτικό σχολείο Αγίας Μαρίνας.

Η διάδοση του αθλήματος στις μικρές ηλικίες, στο Ηράκλειο και την Κρήτη συνολικά, αποτελεί ένα απο τους βασικούς στόχους, του ΟΦΗ, που είναι ο μοναδικός εκπρόσωπος του νησιού, στην μεγάλη κατηγορία του Ελληνικού βόλει.

Ετσι, με αφορμή, την ημέρα σχολικού αθλητισμού, οι παίκτες του ΟΦΗ, βρέθηκαν σε δυο δημοτικά σχολεία του Ηρακλείου και έπαιξε βόλει με τους μικρούς μαθητές, τους μίλησαν για τους κανονισμούς του αθλήματος, αλλά και για την προσπάθεια που κάνει ο ΟΦΗ συνολικά ως οργανισμός βόλει, δίνοντας πλέον μεγάλη έμφαση και στις μικρές ηλικίες.

Παράλληλα, οι παίκτες του ΟΦΗ μίλησαν στα μικρά παιδιά για τα οφέλη του αθλητισμού και της αθλητικής ζωής.

Ενώ, κάλεσαν τους μικρούς μαθητές σε κάποια απο τα παιχνίδια που θα δώσει ο ΟΦΗ στο πρωτάθλημα της Volley League.

Εκ μέρους του ΟΦΗ, συμμετείχαν στην επίσκεψη στα σχολεία οι αθλητές Τσέλιος, Deweese, Βαϊόπουλος, Σαλταφερίδης, Τζουγκαράκης και Μονιάκης.

To TAA ΟΦΗ ευχαριστεί τους καθηγητές και τους διευθυντές του 2ου και 3ου  δημοτικού σχολείου Γαζίου, για την υπέροχη φιλοξενία και επισημαίνει ότι ανάλογες δράσεις, θα συνεχιστούν και το επόμενο διάστημα, ώστε τα παιδιά της περιοχής μας, να γνωρίσουν το υπέροχο άθλημα του βόλει.

Subscribe to this RSS feed

Κονσόλα Αποσφαλάτωσης του Joomla!

Συνεδρία

Πληροφορίες Προφίλ

Χρήση Μνήμης

Ερωτήματα Βάσης Δεδομένων