A+ A A-

Items filtered by date: Πέμπτη, 08 Μαΐου 2025 - ΟΦΗ ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΗΣ

Στο πλευρό του Ερασιτέχνη ΟΦΗ και ο Μηνάς Χαλκιαδάκης

Στο πλευρό του Ερασιτέχνη ΟΦΗ και ο επιχειρηματίας Μηνάς Χαλκιαδάκης, με την διαχρονική προσφορά στην οικογένεια του ΟΦΗ, στην προσπάθεια  ώστε να μπορέσουν όσο το δυνατόν περισσότερα παιδιά απο τα τμήματα υποδομής του συλλόγου, να βρεθούν στον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδος.

Μετά απο συνάντηση που είχαν εκ μέρους του Δ.Σ. του Ερασιτέχνη ΟΦΗ, οι κ.κ. Αποστολάκης-Ζερβάκης με τον κ. Χαλκιαδάκη, ο τελευταίος έκανε γνωστό ότι θα καλύψει οικονομικά την μετάβαση 15 αθλητών απο τις ακαδημίες του Ερασιτέχνη ΟΦΗ, στον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδος.

Ο κ. Χαλκιαδάκης έδωσε συγχαρητήρια στα στελέχη του Ερασιτέχνη ΟΦΗ, για την πρωτοβουλία που έχει αναπτύξει, ώστε όσο το δυνατόν περισσότερα παιδιά, να βρεθούν σε αυτό το μεγάλο ραντεβού του ΟΦΗ.

Ετσι, μαζί με τον κ. Χαλκιαδάκη, αλλά και την υποστήριξη της οικογένειας Τζιράκη, του επιχειρηματία Αντώνη Μιχελιδάκη, αλλά και άλλων επιχειρηματιών, που θα ανακοινωθούν τις επόμενες μέρες, ο Ερασιτέχνης ΟΦΗ, είναι σε θέση να ανακοινώσει ότι πάνω απο 100 παιδιά απο τα τμήματα υποδομής του Ερασιτέχνη ΟΦΗ, μπορούν να ταξιδέψουν ΔΩΡΕΑΝ στην Αθήνα, για να βρεθούν στον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδος (και η προσπάθεια συνεχίζεται).

Ενώ, υπάρχει και η απόφαση του Ερασιτέχνη ΟΦΗ, να επιδοτήσει το 50% της μετακίνησης 150 παιδιών, που είναι αθλητές στα τμήματα υποδομής του συλλόγου, προκειμένου να μπορέσουν να βρεθούν στον τελικό Κυπέλλου Ελλάδος, που θα γίνει στις 17 Μαίου, στο ΟΑΚΑ.

Οι παραπάνω προσφορές, αφορούν στο δεύτερο πλοίο που έχει ναυλωθεί με αναχώρηση το Σάββατο (17/4) το πρωί απο το Ηράκλειο και επιστροφή, αμέσως μετά τον αγώνα.

Να σημειωθεί ότι κάθε παιδί, θα πρέπει να είναι συνοδευόμενο απο το γονέα του (τα έξοδα του γονέα δεν περιλαμβάνονται στην προσφορά).

Ενώ, η προσφορά, δεν περιλαμβάνει το εισιτήριο του αγώνα.

Ο Ερασιτέχνης ΟΦΗ, καλεί τους γονείς που θέλουν να πάνε με τα παιδιά τους στον τελικό να βιαστούν, για να κλείσουν θέση στο πλοίο, καθώς υπάρχει αυξημένο ενδιαφέρον.

Για πληροφορίες, επικοινωνείτε με τα τηλέφωνα 2810-311525 (γραφεία Ερασιτέχνη ΟΦΗ) , αλλά και στο 2813-022776 (μπουτίκ Ερασιτέχνη ΟΦΗ).

Πρωταθλητής Ελλάδος,για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά, ο σκακιστής του ΟΦΗ Γρηγόρης Ταμιωλάκης

Ο 11χρονος σκακιστής του ΟΦΗ, Γρηγόρης Ταμιωλάκης, αναδείχθηκε για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά, πρωταθλητής Ελλάδος, στην ηλικία του, στο Πανελλήνιο Ατομικό Σχολικό Πρωτάθλημα σκακιού, που διεξήχθη φέτος, στα περίπτερα 5 & 6 της Διεθνούς Έκθεσης Θεσσαλονίκης.

Ο σκακιστής του ΟΦΗ, περσι είχε πάρει την πρωτιά, στην Δ’ Δημοτικού με 8/9, ενώ φέτος, πήρε την πρώτη θέση στην Ε’ Δημοτικού με 6,5/7 και έδειξε ότι το μέλλον του ανήκει.

Το Σαββατοκύριακο 3 και 4 Μαΐου, η Θεσσαλονίκη μετατράπηκε στο απόλυτο κέντρο του ελληνικού σκακιού, φιλοξενώντας το κορυφαίο μαθητικό σκακιστικό γεγονός της χρονιάς με τη συμμετοχή περίπου 1.400 νεαρών σκακιστών και σκακιστριών από κάθε γωνιά της Ελλάδας.

Το σκακιστικό τμήμα του ΟΦΗ, πέρα απο τη μεγάλη επιτυχία του Γρηγόρη Ταμιωλάκη, είχε και άλλες διακρίσεις.

Από τον ΟΦΗ, συμμετείχαν 18 παιδιά με πολύ καλές επιδόσεις.

Δείτε αναλυτικά:

Nήπια: Μαυράκης Άγγελος 5ος σε ισοβαθμία από τα αγόρια με 5/7, Αυγενάκη Ευλαβία 2,5/7.

Β’ Δημοτικού: Βερτούδου Κωνσταντίνα 4η σε ισοβαθμία στα κορίτσια με 5/7,  Δρακάκης Γιώργος 4,5/8, Βερτούδου Γεωργία 4/8.
Γ’ Δημοτικού: Αυγενάκη Μαρία 2/8.
Δ’ Δημοτικού: Γιαρμενίτη Μαρκία 5/8.
Ορφανάκης Μιχάλης 4/8.
Ε’ Δημοτικού: Ταμιωλάκης Γρηγόρης 1ος στην κατηγορία με 6,5/7,  Ζάχος Κωνσταντίνος 4ος σε ισοβαθμία με 5/7, Βερτούδου Σύλλια-Ελευθερία 4η στα κορίτσια με 4,5/7
Μπακάλη Αναστασία 3/7, Καρτσάκης Πάτροκλος 2,5/7, Αυγενάκη Έλενα 2/7.
ΣΤ’ Δημοτικού: Τρυπιάς Άγγελος 4/7.
Β’ Γυμνασίου: Καρτσάκης Γιάννης 3ος σε ισοβαθμία με 5/7.
Λύκεια: Τσαπάκη Ασημένια 3η σε ισοβαθμία στα κορίτσια με 4,5/7, Ορφανάκη Κάλλια 4η σε ισοβαθμία στα κορίτσια με 4/7.

Subscribe to this RSS feed

Κονσόλα Αποσφαλάτωσης του Joomla!

Συνεδρία

Πληροφορίες Προφίλ

Χρήση Μνήμης

Ερωτήματα Βάσης Δεδομένων