A+ A A-

Items filtered by date: Παρασκευή, 04 Οκτωβρίου 2024 - ΟΦΗ ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΗΣ

Αφιέρωμα στον μπασκετικό ΟΦΗ: Κράτησε τον βασικό κορμό και βλέπει ψηλά

Με στόχο να αποτελέσει και φέτος, μια απο τις καλύτερες ομάδες της Β' Εθνικής (National League 1) και αν είναι δυνατόν να πρωταγωνιστήσει, το μπάσκετ του ΟΦΗ, μπαίνει στην μάχη του πρωταθλήματος, υποδεχόμενο, το πάντα ισχυρό Παγκράτι, το Σάββατο (5/10, 5μμ) στο κλειστό γυμναστήριο του Λίντο, το οποίο θα χρησιμοποιεί φέτος ως έδρα ο ΟΦΗ.

Η "μετακόμιση" απο το κλειστό του ΒΑΚ, στο Λίντο, είναι απο τις λίγες καινοτομίες της φετινής χρονιάς, καθώς η ομάδα κράτησε τον βασικό κορμό της και τους παίκτες που ήθελε και αντικατέστησε, τα κενά στην περιφέρεια.

Εκεί, έφυγαν δυο (Παππάς, Ζαφειρούδης) και ήρθαν άλλοι δυο (Τσιαβές-Τσέλος).

Ωστόσο, η συνοχή της ομάδας, έμεινε η ίδια, όπως και ο προπονητής (Βασ. Ράλλης), τον οποίο πλαισιώνει στο staff της ομάδας, εκτός απο τον Κώστα Πάλλη και ο Γιάννης Βισκαδουράκης, ενώ γυμναστής ανέλαβε ο Μάρκος Καλατζής.

Ο ΟΦΗ θα είναι και φέτος, μια ομάδα που θα στηριχθεί σε "μπαρουτοκαπνισμένους" παίκτες, στην κατηγορία.

Οπως είναι ο "μπομπερ" Μποχωρίδης, ο υψηλόσωμος σέντερ Πιλκούδης, ο πολύτιμος φόργουορντ Σταμπουλής, ενώ σταθερές αξίες της ομάδας, είναι οι παλιοσειρές Τσερκιτζόγλου και Λιανός.

Καλά σχόλια ακούγονται απο τους ανθρώπους της ομάδας, για τις μεταγραφές Τσιαβέ και Τσέλο, στις θέσεις 1 και 2.

Οι άνθρωποι της ομάδας, με πρώτο τον "ιστορικό" παράγοντα Μάνο Σφακιανάκη, απευθύνουν έκκληση στο κοινό του ΟΦΗ, αλλά και στους μπασκετικούς του Ηρακλείου, να στηριξουν την προσπάθεια πιο δυνατά φέτος που η ομάδα μετακόμισε στο πιο "κεντρικό" απο το ΒΑΚ, κλειστό του Λίντο.

"Η δύναμη αυτής της ομάδας είναι ο κόσμος της και είμαι σίγουρος ότι με την υποστήριξή σας θα καταφέρουμε σπουδαία πράγματα φέτος" τονίζει ο Μάνος Σφακιανάκης.

Καλή επιτυχία, στα παιδιά του μπασκετικού ΟΦΗ, με υγεία και επιτυχίες στην φετινή σεζόν!

 

ΤΟ ΡΟΣΤΕΡ ΤΟΥ ΟΦΗ ΣΤΗ Β' ΕΘΝΙΚΗ ΜΠΑΣΚΕΤ

3| Λιανός Γιάννης | 2.00 | 3-4
4| Μποχωρίδης Νίκος | 1.89 | 1-2
5| Δραμουντάνης Παναγιώτης | 1.92 | 3-4
6| Φρογάκης Άγγελος | 1.81 | 1-2
7| Τσερκιτζόγλου Πρόδρομος | 1.87 | 2-3
8 | Κασπίρης Νίκος | 1.96 | 3-4
9| Σπυριδάκης Μιχαήλ | 1.75 | 1-2
10| Κοτρώτσιος Χρήστος | 1.75 | 1
11| Πρωτογεράκης Μάριος | 1.98 | 4-5
12| Σταμπουλής Γιάννης | 2.02 | 4-5
14| Καψάλης Μιχάλης | 1.91 | 3
21| Πιλκούδης Τάσος | 2.08 | 5
61| Τσέλλος Μάριος | 1.88 | 1-2
77| Τσιαβές Θανάσης | 1.90 | 1
Προπονητής: Βασίλης Ράλλης
Βοηθός προπονητή: Κώστας Πάλλης
Βοηθός προπονητή: Γιάννης Βισκαδουράκης

Γυμναστής: Μάρκος Καλατζής

Σε αγώνες πυγμαχίας στον Πειραιά ο αθλητής του ΟΦΗ Θόδωρος Μπριλάκης

Στους αγώνες "Τσαγκράκεια" για το Κύπελλο πόλεων πυγμαχίας, θα συμμετάσχει ο αθλητής του ΟΦΗ, Θόδωρος Μπριλάκης στην κατηγορία +92 κιλά.
Οι αγώνες θα γίνουν στο "Θεμιστόκλειο Στάδιο Πειραιά" το Σαββατοκύριακο 5 και 6 Οκτωβρίου.
Τον πυγμάχο του ΟΦΗ, θα συνοδεύσει ο προπονητής Γρηγόρης Φανουργάκης. 

Φιλικά παιχνίδια στο Ρέθυμνο, για την ανδρική ομάδα βόλεϊ του ΟΦΗ

Επόμενη ...στάση, το Ρέθυμνο, για την ομάδα βόλεϊ του ΟΦΗ, που συνεχίζει την προετοιμασία της.

Μετά τα δυνατά παιχνίδια στην Σερβία, ο ΟΦΗ, θα συμμετάσχει στο τουρνουά, που διοργανώνει η ομάδα του Ρεθύμνου (ν.ΟΠΕΡ-Α2)) με την συμμετοχή ακόμη του Πανιωνίου ( Pre League) και του Πανερυθραϊκού (Pre League).

Μια ακόμη ευκαιρία, για συμπεράσματα, για τον προπονητή του ΟΦΗ Γιάννη Καλμαζίδη, ο οποίος ανεβάζει σιγά-σιγά τις στροφές της ομάδας, ενόψει των επίσημων αγωνιστικών υποχρεώσεων.

Στις 19/10 ο ΟΦΗ, θα υποδεχθεί στο κλειστό γυμναστήριο του Βαρδινογιάννειου Αθλητικού Κέντρου, τον Φοίνικα Σύρου, για το Λίγκ Καπ Νίκος Σαμαράς, ενώ στις 26/10, είναι η πρεμιέρα του πρωταθλήματος, με τον Φλοίσβο εντός έδρας.

Πριν τα επίσημα παιχνίδια βέβαια, υπάρχει το τουρνουά -πρόβα τζενεράλε που θα γίνει στο Αίγιο 9-11/10 και το αθλητικό Κέντρο SEMANTRON, με αντιπάλους, τον ΠΑΟΚ, τον Μίλωνα, και τον Φοίνικα Σύρου, τρείς δυνατές ομάδες, απο την Volley League.

"Δουλέψαμε πολύ στην φυσική κατάσταση, μετά τα φιλικά στη Σερβία, αλλα και στην ατομική τεχνική. Μας περιμένουν 5 φιλικά παιχνίδια σε μια εβδομάδα, στο Ρέθυμνο και το Αίγιο, πριν μπούμε στα επίσημα παιχνίδια. Προχωράμε καλά και είμαι πολύ ευχαριστημένος απο την προσπάθεια των παιδιών" τονίζει ο τεχνικός του ΟΦΗ, Γιάννης Καλμαζίδης.

Το πρόγραμμα αγώνων για το τουρνουά του Ρεθύμνου:
ΣΑΒΒΑΤΟ 5/10
18:00 ΟΦΗ - Πανιώνιος
20:00 ν.ΟΠΕΡ - Πανερυθραικός

ΚΥΡΙΑΚΗ 6/10
14:00 Μικρός Τελικός
16:00 Μεγάλος Τελικός

Subscribe to this RSS feed

Κονσόλα Αποσφαλάτωσης του Joomla!

Συνεδρία

Πληροφορίες Προφίλ

Χρήση Μνήμης

Ερωτήματα Βάσης Δεδομένων