A+ A A-

Δυνατά φιλικά προετοιμασίας για το πόλο του ΟΦΗ! (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ)

Rate this item
(0 votes)

Δυνατά φιλικά προετοιμασίας, είχε την ευκαιρία να δώσει το τμήμα υδατοσφαίρισης του ΟΦΗ,που αγωνίζεται για πρώτη φορά στην ιστορία του στην Α1, με αντίπαλο την ομάδα των Χανίων, η οποία επίσης μετέχει στην μεγάλη κατηγορία.
Τα παιχνίδια έγιναν στο κολυμβητήριο Ηρακλείου στο πλαίσιο του 1ου Παγκρήτιου Τουρνουά Υδατοσφαίρισης Ανδρών 2018 που συνδιοργάνωσε ο Δήμος Ηρακλείου-ΔΟΠΑΦΜΑΗ Τμήμα Αθλητισμού με το Τμήμα Υδατοσφαίρισης του Ερασιτέχνη Ο.Φ.Η.

Έγιναν πολύ δυνατοί αγώνες με κέρδος και για τις δύο ομάδες που λόγω της διακοπής του Πρωταθλήματος δεν είχαν επίσημες υποχρεώσεις στην Α1 Εθνική Κατηγορία.

Ο Ερασιτέχνης ΟΦΗ και το τμήμα Υδατοσφαίρισης του Ερασιτέχνη Ο.Φ.Η.  με ανακοίνωση του, ευχαριστεί θερμά τον Δήμο Ηρακλείου-ΔΟΠΑΦΜΑΗ για την ένταξη της εκδήλωσης στο καλεντάρι 2018 και την κάλυψη διαμονής-διατροφής της ομάδας Ν.Ο.Χανίων το διήμερο του Τουρνουά , καθώς και τα διπλώματα και τα μετάλλια για όλους τους συμμετέχοντες.

Ο Έφορος του τμήματος Υδατοσφαίρισης Ο.Φ.Η. κ. Μιχάλης Σπαγουλάκης, τίμησε την ομάδα του Ν.Ο.Χανίων για τη συμμετοχή της , στο πρόσωπο του αρχηγού της ομάδας του Ν.Ο.Χανίων κ. Μάνθου Βουλγαράκη και ο κ. Γιώργος Καβουσανός Υπηρεσιακό Στέλεχος του Δήμου Ηρακλείου -ΔΟΠΑΦΜΑΗ την ομάδα του Ο.Φ.Η. στο πρόσωπο ενός εκ των αρχηγών της ομάδας Άρη Γιγουρτάκη.

Δείτε παρακάτω φωτογραφίες απο το τουρνουά

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

Κονσόλα Αποσφαλάτωσης του Joomla!

Συνεδρία

Πληροφορίες Προφίλ

Χρήση Μνήμης

Ερωτήματα Βάσης Δεδομένων