A+ A A-
Super User

Super User

Ο ΟΦΗ πρέπει να παίξει πρωταγωνιστικό ρόλο για την διάδοση του Volley στην Κρήτη

Η άνοδος του ΟΦΗ στην Volley League είναι μια μεγάλη ευκαιρία που δεν πρέπει να χαθεί για την διάδοση του αθλήματος στην Κρήτη, αλλά και την ενδυνάμωση του ΟΦΗ σε επίπεδο υποδομών, προκειμένου να φέρει κοντά στο άθλημα, όσο το δυνατόν περισσότερα παιδιά.

Αυτό ήταν το αντικείμενο συζήτησης, της συνάντησης που έγινε τις προηγούμενες μέρες και η οποία έγινε με πρωτοβουλία του προέδρου του Ερασιτέχνη ΟΦΗ Γιάννη Δανδάλη και την παρουσία τόσο του προπονητή της ανδρικής ομάδας Δημήτρη Ζλατιλίδη, όσο και του επικεφαλής της ακαδημίας βόλει του ΟΦΗ Μανόλη Πρασανάκη.

Στην συνάντηση συμμετείχε ακόμη ο team manager της ανδρικής ομάδας Κυριάκος Μουτάφης.

Ο πρόεδρος του Ερασιτέχνη ΟΦΗ Γιάννης Δανδάλης, ανέφερε στην επίσημη σελίδα του Ερασιτέχνη ΟΦΗ ofierasitechnis.gr για την συνάντηση, ότι «ο ΟΦΗ είναι η μοναδική ομάδα από την Κρήτη, που εκπροσωπεί το βόλει στην μεγάλη κατηγορία και πρέπει να παίξει δυναμικό ρόλο στην ανάπτυξη του αθλήματος, στην περιοχή μας, με κύριο μέλημα, να φέρουμε όσο το δυνατόν περισσότερα παιδιά κοντά στο άθλημα. Βασικός μου στόχος, είναι η ομάδα να μπορέσει πάντα να έχει το κρητικό στοιχείο και μάλιστα όσο πιο πολύ γίνεται μέσα της και αυτό θα κάνουμε και φέτος. Πρέπει να αναδείξουμε αθλητές για το μέλλον, να φέρουμε παιδιά κοντά στο βόλει και για αυτό κάλεσα τους προπονητές να συζητήσουμε ένα ενιαίο τρόπο δουλειάς πάνω σε αυτό. Θέλω να πάμε στα σχολεία της πόλης και να μιλήσουμε για τον ΟΦΗ και το βόλει, αλλά και να έχουμε αθλητές στο γήπεδο, στα παιχνίδια της ομάδας μας. Ετσι θα κάνουμε αθλητές, αλλά και φίλους του ΟΦΗ».

Να σημειωθεί ότι μετά τον Δεκαπενταύγουστο ο ΟΦΗ ετοιμάζει συγκεκριμένες δράσεις πάνω σε αυτό το θέμα, με άξονα την έναρξη της σχολικής περιόδου τον Σεπτέμβριο και άλλες ενέργειες που θα φέρουν τα παιδιά του Ηρακλείου και της Κρήτης, πιο κοντά στο άθλημα του βόλει.

Σε ότι αφορά στις ακαδημίες , στις οποίες έχει γίνει τα τελευταία χρόνια, μια πολύ καλή δουλειά, οι προπονητές Δημήτρης Ζλατιλίδης και ο Μανόλης Πρασανάκης, θα σχεδιάσουν ένα ενιαίο τρόπο δουλειάς με στόχο την καλύτερη οργάνωση και τον σχεδιασμό των αγωνιστικών τμημάτων του ΟΦΗ, στις μικρές ηλικίες.

Ο ΟΦΗ στηρίζει δυναμικά το θεσμό του Beach Volley και στις μικρές ηλικίες

Ο ΟΦΗ στηρίζει δυναμικά το θεσμό του Beach Volley και μετά την φετινή κατάκτηση του Πανελλήνιου πρωταθλήματος, από δυο αθλητές του, τον Κυριάκο Μουτάφη και τον Μιχάλη Τεφτσή, οι οποίοι κατέκτησαν το Πανελλήνιο πρωτάθλημα Beach Volley League ΟΠΑΠ, δίνει βάση και στις μικρότερες ηλικίες.
Ο ΟΦΗ για πρώτη φορά έχει συμμετοχή φέτος με αθλητές Volley στα regional juniors K17 & K19 που διοργανώνει η ΕΣΠΕΚ.
Συγκεκριμένα, ο ΟΦΗ έχει κατεβάσει ομάδες στις κατηγορίες Κ17 και Κ19, οι οποίες αγωνίζονται σε όλους τους νομούς της Κρήτης, αυτό το καλοκαίρι και έχουν πολύ καλή παρουσία.
Συγκεκριμένα στην κατηγορία Κ17 μετέχουν οι αθλητές Μαρκόπουλος-Καλλιγιαννάκης και 
Σωπασής-Τσικολιδάκης.
Ενώ στην κατηγορία Κ19 οι αθλητές Μαρκόπουλος-Κοτζεδάκης
Όπως τονίζει στην επίσημη σελίδα του Ερασιτέχνη ΟΦΗ, ofierasitechnis.gr ο επικεφαλής των τμημάτων υποδομής βόλει του ΟΦΗ, Μανόλης Πρασανάκης «φέτος καμαρώνουμε τα παιδιά μας και στο Beach Volley και μπορώ να πω με πολύ καλή παρουσία και προοπτική για το μέλλον. Το πιο σημαντικό είναι όμως ότι έχουμε αθλητές που αγαπάνε το βόλει, παίζουν όλο το χρόνο και έχουν όρεξη για βελτίωση».

Δείτε παρακάτω φωτογραφίες

Ξεκινάει την λειτουργία της για τη νέα σεζόν η ακαδημία ποδοσφαίρου του Ερασιτέχνη ΟΦΗ για παιδιά μέχρι 13 ετών

Ο Ερασιτέχνης ΟΦΗ ενημερώνει τους γονείς των αθλητών αλλά και τον φίλαθλο κόσμο της ομάδας, ότι θα λειτουργήσει κανονικά και φέτος η ακαδημία ποδοσφαίρου, υπο την αιγίδα του Ερασιτέχνη ΟΦΗ, για παιδιά γεννημένα από το 2006 έως και το 2015 (έως 13 ετών).
Τα στελέχη του προπονητικού επιτελείου της ακαδημίας ποδοσφαίρου του ΟΦΗ, ήδη επεξεργάζονται το πλάνο πάνω στο οποίο θα λειτουργήσουν οι ακαδημίες ποδοσφαίρου του Ερασιτέχνη ΟΦΗ, για τις παραπάνω ηλικίες και τις επόμενες ημέρες, θα ξεκινήσουν και οι εγγραφές, ενώ θα γίνει και αναλυτική ενημέρωση στους γονείς για θέματα που αφορούν στην λειτουργία της ακαδημίας.
Για περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνούν καθημερινά στο τηλ. 6934590403 και στα γραφεία του Ερασιτέχνη ΟΦΗ στο 2810-311 525.

8ος στην Ελλάδα ο 14χρονος κολυμβητής του ΟΦΗ Παύλος Ιεραπετρίτης

Σημαντική επιτυχία για την κολύμβηση του ΟΦΗ. Ο 14χρονος (γενν. 2005) κολυμβητής του ΟΦΗ Παύλος Ιεραπετρίτης πήρε την 8η θέση στην Ελλάδα, στα 200 μέτρα ύπτιο, στο Πανελλήνιο πρωτάθλημα Παμπαίδων Α’, που διεξάγεται στον Βόλο. Ο νεαρός και πολλά υποσχόμενος κολυμβητής του ΟΦΗ, αγωνίστηκε στον μεγάλο τελικό του αγωνίσματος του και έκανε χρόνο 2.23.17. 
Να σημειωθεί ότι ο κολυμβητής του ΟΦΗ, αναδείχθηκε ακόμη 13ος στην Ελλάδα στα 100μ ύπτιο με χρόνο 1.08.65 και αγωνίστηκε στον μικρό τελικό.
Ενώ πήρε την 24η θέση, στα 50μ ύπτιο, με χρόνο 32.52.
Η προπονήτρια του αθλητή Βαλεντίνη Χειλουδάκη που τον συνόδευσε στους αγώνες ανέφερε στην επίσημη σελίδα του Ερασιτέχνη ΟΦΗ στο ofierasitechnis.gr ότι «είμαστε πολύ ευχαριστημένοι απ την προσπάθεια και την εμφάνιση. Συναγωνίστηκε με πολύ καλούς αθλητές και συμμετείχε στον μεγάλο τελικό, που είναι κάτι πολύ σημαντικό. Είναι σε συνεχή ανοδική πορεία και με πολύ δουλειά, θα φτάσει ακόμη ψηλότερα στο μέλλον. Είναι μια σημαντική επιτυχία για την κολύμβηση του ΟΦΗ, η οποία είναι συνολικά σε ανοδική πορεία».

Στην φωτογραφία ο νεαρός κολυμβητής του ΟΦΗ Παύλος Ιεραπετρίτης με την προπονήτρια του, Βαλεντίνη Χειλουδάκη.

Subscribe to this RSS feed
Best gambling websites website
Live Here Chicago