A+ A A-

Ο Γιάννης Καρδαμανίδης συνεργάτης του Κώστα Δεληκώστα στον πάγκο του ΟΦΗ

Rate this item
(0 votes)

Ενα πολύ γνωστό όνομα του Ελληνικού βόλει, ο Γιάννης Καρδαμανίδης, θα είναι ο συνεργάτης του Κώστα Δεληκώστα, στον πάγκο της ομάδας βολει, του ΟΦΗ.
Ο Εβρίτης πρώην διαγώνιος, βρίσκεται ήδη στο Ηράκλειο και σε συνεργασία με τον Γενικό Αρχηγό του ΟΦΗ Δημήτρη Ζλατιλίδη, θα τρέξουν θέματα της προετοιμασίας, που ξεκινάει στις 30 Αυγούστου.

Και οι δυο, είναι αυτήν την εποχή, σε καθημερινή επικοινωνία με τον Κώστα Δεληκώστα, ο οποίος αναμένεται στο Ηράκλειο στις 28-29 του μήνα.

Ο Γιάννης Καρδαμανίδης είχε προπονητή τον Κώστα Δεληκώστα στον ΑΟ Ορεστιάδας, γεγονός που διευκόλυνε την συμφωνία, για την συνεργασία με τον ΟΦΗ.

Οπως επίσης και το γεγονός, ότι ο κ. Καρδαμανίδης, είναι ανθυποσμηναγός και πήρε μετάθεση στην 133 ΣΜ, στο Καστέλι Ηρακλείου.

Οπως ανέφερε ο Γιάννης Καρδαμανίδης, για την συνεργασία του με τον ΟΦΗ «είμαι χαρούμενος που θα συνεργαστώ με ένα ιστορικό σύλλογο σαν τον ΟΦΗ. Επιθυμούσα πάντα την συνεργασία με τον Κώστα Δεληκώστα, τον οποίο είχα προπονητή, στον ΑΟ Ορεστιάδας. Στον ΟΦΗ θα βρώ γνώριμα πρόσωπα και καλούς φίλους. Θα βοηθήσω και εγώ την προσπάθεια να πάει οσο πιο ψηλά γίνεται στην Volley League».

Ποιος είναι ο Γιάννης Καρδαμανίδης

Ο Γιάννης Καρδαμανίδης, γεννήθηκε στις 7/7/1978 στο Διδυμότειχο.

Αποτελεί μια ζωντανή ιστορία του Ελληνικού αλλά και του Εβρίτικου βόλεϊ, με τον ίδιο να κρεμάει, πέρσι τα παπούτσια του, σε ηλικία 42 ετών, μετά από 27 χρόνια στο άθλημα.

Ξεκίνησε το βόλεϊ από την Νέα Βύσσα, αγωνίστηκε στον ΑΟ Ορεστιάδας, σε Δραπετσώνα, Κτησιφών Παιανίας, Μίλωνα, Έσπερο και ξανά επιστροφή στον ΑΟ Ορεστιάδας από το 2007 μέχρι και το 2015, ενώ από το 2015 και έπειτα αγωνίστηκε στον Άθλο Ορεστιάδας, οδηγώντας τον από τοπικό της ΕΣΠΕΘΡ στην Pre League Ανδρών.

Απο το 2015, έχει εργαστεί σαν προπονητής στις παγκορασίδες στον Αθλο Ορεστιάδας.
Ενώ πέρσι ως βοηθός προπονητή στην ανδρική ομάδα του Αθλου Ορεστιάδας.

Η μεγάλη του εμπειρία, απο την πολυετή του παρουσία στο ελληνικό βόλει, θα είναι σίγουρα πολύτιμη για την ομάδα μας!

Γιάννη Καρδαμανίδη, καλώς ήρθες στον ΟΦΗ μας!

Οι κάρτες ενίσχυσης του ΟΦΗ

Στο μεταξύ, συνεχίζεται απο τα γραφεία του Ερασιτέχνη ΟΦΗ, η διάθεση των καρτών ενίσχυσης του τμήματος βόλει του ΟΦΗ.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν καθημερινά (9π.μ.-3μμ) απο τα γραφεία του Ερασιτέχνη ΟΦΗ, να προμηθεύονται την κάρτα ενίσχυσης.

Το κόστος της κάρτας είναι 100 ευρώ και με αυτήν οι κάτοχοι θα μπορούν να παρακολουθούν τα παιχνίδια της ομάδας στην Volley League, σε διακεκριμένες θέσεις.

«Το ταξίδι της ομάδας βόλει του ΟΦΗ, για τρίτη συνεχόμενη σεζόν, στα σαλόνια της Volley League, ξεκινάει.

Γίνε και εσύ μέλος της προσπάθειας αυτής, ώστε να κρατήσουμε τον ΟΦΗ μας, στην μεγάλη κατηγορία.

Με την κάρτα ενίσχυσης, βοηθάς και εσύ, ώστε ο ΟΦΗ να παραμείνει ο εκπρόσωπος της Κρήτης, στην μεγάλη κατηγορία του Ελληνικού βόλει» αναφέρει στην ανακοίνωση του το ΤΑΑ ΟΦΗ.

Για την είσοδο των φιλάθλων στο γήπεδο, θα ισχύσουν όσα προβλέπει το υγειονομικό πρωτόκολλο.

Πληροφορίες στο τηλέφωνο 2810-311525 (9πμ-3μμ) και στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε..

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

Κονσόλα Αποσφαλάτωσης του Joomla!

Συνεδρία

Πληροφορίες Προφίλ

Χρήση Μνήμης

Ερωτήματα Βάσης Δεδομένων