A+ A A-

Να πάρει ότι μπορεί θέλει ο ΟΦΗ κόντρα στον ΠΑΟΚ (VIDEO)

Rate this item
(0 votes)

Ο ΟΦΗ θα παλέψει για ότι καλύτερο μπορεί στα δυο συνεχόμενα παιχνίδια που έχει με τον ΠΑΟΚ στη Θεσσαλονίκη, την Τετάρτη (10/2, 6μμ) και την Πέμπτη (17/2, 7μμ), όπως τονίζει στο επίσημο κανάλι της ομάδας, ο προπονητής του ΟΦΗ, Ακης Φλαούνας, αλλά και οι αθλητές του ΟΦΗ Γιάννης Ρουμελιωτάκης και Σπύρος Βελούδης.
Ο ΟΦΗ προέρχεται απο μια υπέροχη εμφάνιση κόντρα στον Παναθηναικό στο Λίντο, όπου παρά την ήττα (1-3), έδειξε ότι γίνεται απο παιχνίδι σε παιχνίδι καλύτερος.
Οπως τονίζει ο τεχνικός του ΟΦΗ Ακης Φλαούνας για τα δυο συνεχόμενα εκτός έδρας παιχνίδια με τον ΠΑΟΚ «θα πρέπει να κάνουμε καλή διαχείριση, για τα συνεχόμενα παιχνίδια που έχουμε και κυρίως για τα παιχνίδια με Κηφισιά και Βέροια, στα οποία θα ζητήσουμε πόντους. Κάνουμε ήδη ένα τέτοιο πλάνο. Τα παιχνίδια με τον ΠΑΟΚ είναι παιχνίδια με εμπειρίες που θα μας βοηθήσουν για τη συνέχεια».
Ο λίμπερο του ΟΦΗ, Σπύρος Βελούδης, τονίζει ότι «είναι δυο εκτός έδρας παιχνίδια σε δυο μέρες. Θα πάμε να παλέψουμε να πάρουμε κάτι. Η ομάδα σε κάθε παιχνίδι, παρουσιάζεται καλύτερη».
Ο αρχηγός του ΟΦΗ, Γιάννης Ρουμελιωτάκης, επισημαίνει πως «θα πρέπει να διαχειριστούμε όσο μπορούμε καλύτερα αυτά τα δυο παιχνίδια σε δυο μέρες και να πάρουμε ότι καλύτερο μπορούμε».

Δείτε στο παρακάτω VIDEO απο το επίσημο κανάλι της ομάδας, τις δηλώσεις του προπονητή και των αθλητών του ΟΦΗ.

Media

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

Κονσόλα Αποσφαλάτωσης του Joomla!

Συνεδρία

Πληροφορίες Προφίλ

Χρήση Μνήμης

Ερωτήματα Βάσης Δεδομένων