A+ A A-
Super User

Super User

To βόλει πρέπει να επιστρέψει-Το μήνυμα του ΟΦΗ (VIDEO)

Το επαγγελματικό βόλει μπορεί και πρέπει να επιστρέψει στην κανονικότητα και το πρωτάθλημα της Volley League, να ολοκληρωθεί με την τήρηση του υγειονομικού πρωτοκόλλου, τονίζει ο προπονητής του ΟΦΗ Ακης Φλαούνας, σε συνέντευξη του στο επίσημο κανάλι της ομάδας.

Το επαγγελματικό βόλει, σε αντίθεση με την Σούπερ Λιγκ 1 του ποδοσφαίρου και την Basket League, παραμένει στον...πάγο και οι ομάδες έχουν κατεβάσει ρολά, καθώς δεν μπορούν να κάνουν ούτε προπόνηση.

Το ίδιο και ο ΟΦΗ, με τον Ακη Φλαούνα να εκφράζει την ευχή "να γίνει σύντομα μια μερική άρση των μέτρων, ώστε να ξεκινήσουμε τις προπονήσεις και όχι τους αγώνες.
Να μπορέσουμε απο το νέο έτος να ξεκινήσει το πρωτάθλημα".

Σύμφωνα με τον τεχνικό του ΟΦΗ "το βόλει είναι ένα άθλημα που δεν έχει σωματική επαφή. Σύμφωνα με τα πρωτόκολλα, δεν θα υπάρξει κανένα πρόβλημα.
Υπάρχουν μεγαλύτερες εστίες μόλυνσης, απο το βόλει. Πιστεύω ότι μπορεί να ολοκληρωθεί με ασφάλεια το πρωτάθλημα της Volley League".

Για την κατάσταση, που επικρατεί στην ομάδα βόλει του ΟΦΗ αυτήν την εποχή, τονίζει πως "έχουμε σταματήσει τις προπονήσεις. Οι αθλητές έχουν γυρίσει στα σπίτια τους και περιμένουμε τις αποφάσεις της πολιτείας. Περιμένουμε και εμείς σαν επαγγελματίες, να λειτουργήσουμε, όπως συμβαίνει σε όλη την Ευρώπη.

Μιλάμε για επαγγελματικό πρωτάθλημα. Μιλάμε για επαγγελματίες που ζούν απο το βόλει. Δεν είναι μόνο οι προπονητές και οι αθλητές, είναι ένας κύκλος ανθρώπων γύρω απο αυτό, που ζει απο το άθλημα. Δεν σχεδιάστηκε καλά η όλη η ιστορία. Ισως οι ευθύνες, είναι στην μέση. Η ουσία είναι πως ένας επαγγελματικός κλάδος έχει κλείσει. Σε όλη την Ευρώπη, δεν συμβαίνει αυτό, που γίνεται στην Ελλάδα. Λειτουργεί έστω και με κάποια προβλήματα, αλλά με ασφάλεια".

Για τις εντολές που έχει δώσει στους παίκτες του, σε αυτό το διάστημα της διακοπής, επισημαίνει ότι "σε συνεργασία με το γυμναστή μου έχουμε στείλει προγράμματα για άθληση στο σπίτι. Η κατάσταση τους είναι δύσκολη, για τους αθλητές. Οχι μόνο οικονομικά, αλλά κυρίως ψυχολογικά, αλλά και σωματικά.
Υπάρχουν συνέπειες στο μυικό σύστημα του αθλητή, μέσα απο όλο αυτό. Θα χρειαστούν τουλάχιστον 5 εβδομάδες προπόνησης οι αθλητές, για να επανέλθουν".

Ο Ακης Φλαούνας, έστειλε τις ευχές του σε όλο τον κόσμο για τα Χριστούγεννα. Οπως ανέφερε "θα ήθελα να ευχηθώ καλές γιορτές σε όλους.

Θα είναι διαφορετικά Χριστούγεννα για όλους. Απο αυτή τη δοκιμασία, να βγούμε όλοι πιο δυνατοί".

 

Δείτε παρακάτω τις δηλώσεις του Ακη Φλαούνα στο επίσημο κανάλι της ομάδας βόλει του ΟΦΗ.

Μια φωτογραφία του ΟΦΗ πριν απο 65 χρόνια!

Mε μια υπέροχη φωτογραφία-ντοκουμέντο απο το πολύτιμο και ανεξάντλητο αρχείο του Μιχάλη Δασκαλάκη, χρονολογίας του 1955, δηλαδή πριν απο 65 χρόνια (!), η ομάδα μπάσκετ του ΟΦΗ, μέσα απο την επίσημη σελίδα της στο Faceboοk (oficretebasketball) μας θυμίζει την πρώτη γυναικεία ομάδα μπάσκετ της Κρήτης, που ήταν η ομάδα του ΟΦΗ.

Δημιουργός της ομάδας, ήταν ο καθηγητής αγγλικών Χάρης Ευαγγελινός.

Και οι εικονιζόμενες αθλήτριες του ΟΦΗ, εκείνης της εποχής, είναι (απο αριστερά στα δεξιά) οι: Κάλλια Αεράκη, Ρένα Γλύκα, Αλίκη Φιλιππίδου, Λίλιαν Καρέλλη, Καλλιόπη Θεριάκη, Ερασμία Μανδαροπούλου, Κίτσα Βασιλειάδου, Νέλλη Ρουσάκη, Μαίρη Σκαλοχωρίτου, Στ. Μπαιμαρογλου, Μαρία Μοσχολάκη.

Ο Μιχάλης Δασκαλάκης που διαθέτει το πιο πλούσιο μπασκετικό αρχείο με όλη την ιστορία του αθλήματος στο νησί, σχεδόν καθημερινά μέσα απο την σελίδα του στο Facebook, ανεβάζει φωτογραφίες, μεγάλης ιστορικής αξίας, που μας ταξιδεύουν σε άλλες εποχές.

Θερμά συλλυπητήρια απο τον Ερασιτέχνη ΟΦΗ

Το Διοικητικό Συμβούλιο του Ερασιτέχνη ΟΦΗ και το τμήμα βόλει του ΟΦΗ, εκφράζει τα θερμά του συλλυπητήρια στον γυμναστή-εργοφυσιολόγο Νίκο Κουνδουράκη, για τον θάνατο του πατέρα του. Κουράγιο και δύναμη στην οικογένεια του, για την μεγάλη τους απώλεια.

Θερμά συλλυπητήρια απο τον Ερασιτέχνη ΟΦΗ

Στο πένθος βυθίστηκε η οικογένεια του προπονητή μπάσκετ Γιάννη Κόκκινου, ο οποίος έχασε τη μητέρα του.

Με ανακοίνωση του, ο Ερασιτέχνης ΟΦΗ εκφράζει τα θερμά του συλλυπητήρια, στον διευθυντή της ακαδημίας μπάσκετ για την απώλεια του.

Η ανακοίνωση του Ερασιτέχνη ΟΦΗ αναφέρει:

"Το διοικητικό συμβούλιο του Ερασιτέχνη ΟΦΗ, εκφράζει τα θερμά του συλλυπητήρια στον διευθυντή της ακαδημίας μπάσκετ του ΟΦΗ, Γιάννη Κόκκινο, για το θάνατο της μητέρας του".

Η κηδεία λόγω των γνωστών περιορισμών για τον covid-19 θα γίνει σε στενό οικογενειακό κύκλο.

Subscribe to this RSS feed
Best gambling websites website
Live Here Chicago