A+ A A-

Εχτισε ισχυρούς δεσμούς φιλίας το water polo του ΟΦΗ με τους Κινέζους! (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ)

Rate this item
(0 votes)

Ισχυρούς δεσμούς  φιλίας έχτισε το τμήμα πόλο του ΟΦΗ, με την Κινέζικη Ομοσπονδία υδατοσφαίρισης, με αφορμή την παρουσία της ομάδας πόλο της Κίνας στο Ηράκλειο, για φιλικά με την ομάδα του ΟΦΗ, που μετέχει στην Α1 κατηγορία.

«Βροχή» φθάνουν τα συγχαρητήρια στον Ερασιτέχνη ΟΦΗ και την επιτροπή πόλο του συλλόγου, για την όμορφη διοργάνωση, που φιλοξένησε στο κολυμβητήριο Ηρακλείου, με την παρουσία της Εθνικής ομάδας πόλο της Κίνας.
Οι επισκέπτες στάζουν πραγματικά μέλι για την φιλοξενία που έτυχαν στην Κρήτη και δηλώνουν πρόθυμοι να έρθουν ξανά, για φιλικά παιχνίδια με την ομάδα υδατοσφαίρισης του ΟΦΗ.
Ο πρόεδρος της ομοσπονδίας water πόλο της Κίνας που συνόδευε την ομάδα, σε επιστολή που έστειλε στον μάνατζερ της ομάδας πόλο του ΟΦΗ Γιώργο Σπαγουλακη, ανέφερε μεταξύ άλλων ότι «σας ευχαριστούμε για την φιλοξενία στην Κρήτη. Ηταν για μας μια καλή ευκαιρία για δυνατά παιχνίδια και καλές προπονήσεις. Συγχαρητήρια για την οργάνωση και ευχόμαστε να τα ξαναπούμε στο μέλλον. Ευχόμαστε στην ομάδα σας να πετύχει τους στόχους της».
Ο Εκπρόσωπος της κολυμβητικής ομοσπονδίας Ελλάδας Αντώνης Αρώνης (πρώην διεθνής πολίστας) στο μήνυμα του για την δοιργάνωση αναφέρει ότι "η Κρήτη για μια ακόμη φορά έδειξε ότι μπορεί και πρέπει να βρίσκεται μεταξύ των περιοχών της Ελλάδος όπου η υδατοσφαίριση είναι καλοδεχούμενη και πάντα "ετοιμη" να υποδεχθεί και να διοργανώσει αγώνες υψηλού επιπέδου.
Η μέχρι πρόσφατα μονοκρατορία των Χανίων πέρασε πλέον στα χέρια του Ηρακλείου. Η ανατροπή αυτή έγινε με τη πρόσκληση και φιλοξενία της πολυπληθούς εθνικής ομάδος της Κινας για κοινή προετοιμασία με τη ομάδα του ΟΦΗ. Ωραίες συναντήσεις, δυνατά παιχνίδια, καλή προπόνηση και για τις δύο ομάδες, που βάζει με τη σειρά του υποθήκη για τέτοιου είδους μελλοντικές προετοιμασίες υψηλών προδιαγραφών. Η Κρητική φιλοξενία σε όλο το μεγαλείο της, σε κάθε δραστηριότητα της κινεζικής αποστολής. Από τη πισίνα έως και το ξενοδοχείο. Πραγματικά υπέροχη".

Ο Ερασιτέχνης ΟΦΗ ευχαριστεί
Με ανακοίνωση του ο Ερασιτέχνης ΟΦΗ και το τμήμα water πόλο του ΟΦΗ ευχαριστούν θερμά την Περιφέρεια Κρήτης και προσωπικά τον Περιφερειάρχη Αρναουτάκη Σταύρο . Την διοικούσα επιτροπή του Εθνικού Αθλητικού Κέντρου Ηρακλείου και την πρόεδρο της Καλουδιωτη Μαρια ,το Διευθυντή και το προσωπικό του κολυμβητηρίου , που χωρίς την βοήθεια και την συμπαράσταση τους δεν θα μπορούσε να γίνει πραγματικότητα μια σπουδαία προετοιμασία . Ευχαριστούμε επίσης και τα σωματεία Κολύμβησης κλασικής και καλλιτεχνικής για την κατανόηση τους στο μεγάλο αυτό γεγονός!

Την τελευταία μέρα οι δύο ομάδες βρέθηκαν στο κέντρο Δεσποτικό μετά από πρόσκληση των ιδιοκτητών 
Βαγγέλη και Ντίνας Πρινιανάκη οπου έγινε το επίσημο γεύμα φιλοξενίας...
Εκεί παρευρέθηκε μετά από πρόσκληση το συγκρότημα ΜαυροΚώστα όπου χόρεψαν για τους καλεσμένους.

Τίμησαν με την παρουσία τους την εκδήλωση η πρόεδρος του ΕΑΚΗ Μαρία Καλουδιώτη και η χορηγός της ομάδας πόλο του ΟΦΗ, Αθηνά Σπανάκη.

Τα συμπεράσματα
Μόνο θετικά είναι τα πρόσημα από την κοινή προετοιμασία της ομάδας water πόλο του ΟΦΗ με την εθνική ομάδα Κίνας που έγινε στο Ηράκλειο

Στο αγωνιστικό κομμάτι που είναι και ο βασικότερος λόγος για την κοινή προετοιμασία ,οι εντυπώσεις ήταν άριστες, η ομάδα του ΟΦΗ έπαιξε μία σειρά φιλικών με ένα πολύ δυνατό αντίπαλο Έτσι ώστε να τεστάρει τις δυνάμεις της 
Για τη συνέχεια του δύσκολου πρωταθλήματος της Α1 εθνικής κατηγορίας όπου Συμμετέχει για πρώτη φορά φέτος

Στο οργανωτικό κομμάτι είχαμε την σύμπραξη πολλών φορέων για να φτάσουμε σ' αυτό το υπέροχο από πλευράς φιλοξενίας αποτέλεσμα.

Η ομάδα water πόλο του ΟΦΗ με την συμπαράσταση της περιφέρειας Κρήτης Και την αμέριστη βοήθεια του εθνικού αθλητικού κέντρου Ηρακλείου Έβαλε τα θεμέλια και για άλλες τέτοιου τύπου Διοργανώσεων.

Το όλο εγχείρημα θα ήταν αδύνατο εάν δεν βοηθούσαν επαγγελματίες που έχουνε δείξει ότι είναι κοντά στον αθλητισμό και βοήθησαν απ' τη μεριά τους για να γίνει η φιλοξενία της εθνικής ομάδος της Κίνας.

Οι ιδιοκτήτες της εταιρείας Αγράμπελή ΑΕ με την παραχώρηση της πολύ όμορφης αίθουσας, Δεσποτικό και η έκπληξη που μας επιφύλαξαν με την παρουσία της σχολής χορού Μαυρόκωστα.
Η ξεναγός Χριστίνα Τσακιρουδη που προσφέρθηκε να ξενάγησε αντιπροσωπεία της αποστολής της Κίνας στα ανάκτορα της Κνωσού
Τους υπεύθυνους του γυμναστηρίου στο Παγκρήτιο στάδιο όπου έγινε προπόνηση της Κίνας.

Καθώς θα πρέπει να ευχαριστήσουμε για τα δώρα που πρόσφερανε σε όλα τα άτομα της κινεζικής αποστολής:

Κρητικα Παξιμαδια ΤΟ ΜΑΝΝΑ ΤΣΑΤΣΑΡΩΝΑΚΗΣ

ΑΡΤΟΠΟΙΙΑ ΣΤΑΜΑΤΑΚΗ ΑΦΟΙ

ΧΑΛΚΙΑΔΑΚΗΣ ΑΕ

DICTAMUS ΚΡΗΤΙΚΑ ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΑ ΒΟΤΑΝΑ

ΚΑΦΕ ΔΑΝΔΑΛΗΣ

Και τέλος ευχαριστούμε το info point του Δήμου μας για τα όμορφα αναμνηστικά στην κινεζική αποστολή.

Οι Κινέζοι που μένουν στο Ηράκλειο δέχθηκαν με χαρά την πρόσκληση που τους κάναμε και ήρθαν στο κολυμβητήριο να παρακολουθήσουν την εθνική ομάδα της χώρας τους.

Δείτε παρακάτω φωτογραφικά στιγμιότυπα απο την παρουσία της Κινέζικης ομάδας στο Ηράκλειο

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

Κονσόλα Αποσφαλάτωσης του Joomla!

Συνεδρία

Πληροφορίες Προφίλ

Χρήση Μνήμης

Ερωτήματα Βάσης Δεδομένων