Δελτίο Τύπου-9 Ιουνίου 2017

ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΗΣ ΟΦΗ

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 6 ΙΟΥΝΙΟΥ 2017

ΜΕ 39 ΚΟΛΥΜΒΗΤΕΣ Ο ΟΦΗ ΣΤΟ ΘΕΡΙΝΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ

Με 39 αθλητές προαγωνιστικών κατηγοριών συμμετέχει το τμήμα κολύμβησης του ΟΦΗ, στους Θερινούς Αγώνες της Περιφέρειας Κρήτης- Ρόδου που θα γίνουν στα Χανιά το Σαββατοκύριακο 10-11 Ιουνίου.

Συγχρόνως διεξάγεται η 2η Θερινή Ημερίδα Ορίων στην οποία ο ΟΦΗ συμμετέχει με 8 αθλητές.
Αναλυτικά οι αθλητές που συμμετέχουν είναι :
Προαγωνιστικά Κορίτσια :
Γιαννακάκη Μαρία Ελευθερία/Κουτεντάκη Μαρία /Κουβίδη Ελένη
Αντωνακάκη Αικατερίνη/Πάνος Βανέσα/Καλαιτζάκη Ευαγγελία
Μανουσάκη Έλλη /Πελεκανάκη Βασιλική/Βεργάκη Αναστασία
Τσικνάκη Ιωάννα/Μπαριτάκη Αφροδίτη/Κοτσάκη Σοφία/Λουλαδάκη Ελευθερία

Προαγωνιστικό Αγόρια :
Ιεραπετρίτης Παυλος /Πελεκανάκης Γιώργος/Τσατσάκης Χριστόφορος
Παρασύρης Μιχαήλ/Καστρινάκης Μηνάς/Μαρκετάκης Γιώργος
Βιτσαξάκης Μιχάλης/Γαλανάκης Κωσταντίνος/Μαυρόπουλος Γρηγόρης
Κωστογλου Κωσταντίνος/Κεγκέρογλου Νεκτάριος/Αρχάβλης Εμμανουήλ
Χρηστάκος Ιπποκράτης/Τζανίττι Μάξιμος/Πιταροκοίλης Μηνάς
Μασκίνης Δημοσθένης/Βασιλάκης Εμμανουήλ/Πρινιανάκης Νίκος
Μαρκετάκης Αντώνιος /Κεγκέρογλου Χρήστος/Γαζανός Αλέξανδρος
Καστρινάκης Γιώργος/Κεγκέρογλου Μιχαήλ/Ρομπογιαννάκης Φίλλιπος
Ζαχαριουδάκης Ιωάννης/Κίτσος Δημήτριος

Με τα αγωνιστικά συμμετέχουν οι αθλητές :
Γιαλιτάκης Ιωάννης/Κωστάκης Ιωάννης/Ζουράρης Κωσταντίνος
Ιεραπετρίτης Χρήστος/Μανδαλενάκης Μιχαήλ/Τσατσάκη Ευαγγελία
Τσουδή Μαρία/Αλεξάκη Μαρία

Τους αθλητές θα συνοδεύουν οι προπονητές Ζουράρης Χάρης , Χειλουδάκη Βαλεντίνη , Μαρτάκης Μάρκος , Παλικαράκη Μαίρη. Συνοδός αποστολής  είναι η Χασουράκη Νεκταρία.

Το Δ.Σ. του Ερασιτένη ΟΦΗ με ανακοίνωση του, εύχεται στους αθλητές και στους προπονητές του τμήματος ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ!!!"

ΣΧΟΛΙΚΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΣΚΑΚΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΟΦΗ

Μεγάλη επιτυχία σημείωσε το 1ο Σχολικό πρωτάθλημα που διοργάνωσε το σκακιστικό τμήμα του Ο.Φ.Η σε συνεργασία με τον Δ.Ο.Π.Α.Φ.Μ.Α.Η. στον πολύ φιλόξενο χώρο του Τhalassa magic στην Αμμουδάρα Ηρακλείου.

Στους αγώνες συμμετείχαν παιδιά Νηπιαγωγείων και όλων των τάξεων του Δημοτικού που μαθαίνουν σκάκι αποκλειστικά στα σχολεία τους από σκακιστές του Ο.Φ.Η. Η ιδέα για ένα τέτοιο πρωτάθλημα προήλθε από το γεγονός ότι στα επίσημα σχολικά πρωταθλήματα τα παιδιά που διδάσκονται το σκάκι σε συλλόγους έχουν πολύ μεγάλο αγωνιστικό πλεονέκτημα σε σχέση τα παιδιά που μαθαίνουν σκάκι μόνο στα σχολεία τους.

Η συμμετοχή παρά την κακοκαιρία ήταν ιδιαίτερα ενθαρρυντική και έφτασε τον αριθμό των 90 μικρών σκακιστών που χωρίστηκαν σε 3 ομίλους ένα για μαθητές νηπιαγωγείων και Α Δημοτικού, ένα για μαθητές Β και Γ Δημοτικού και ένα για μαθητές Δ Ε και ΣΤ Δημοτικού. Η μεγάλη συμμετοχή δείχνει την πολύ καλή δουλειά που γίνεται στα σχολεία της πόλης μας αλλά και της επαρχίας του Νομού Ηρακλείου από τους προπονητές του σκακιστικού τμήματος του Ο.Φ.Η. Γιώργο Πρεδευτάκη, Στέλιο Βαρδάκη, Σταύρο Ελευθεράκη, Γιάννη Χαλκιά και Σταύρο Κωνσταντινομανωλάκη.

Όλα τα παιδιά χάρηκαν αφού τους δόθηκε η ευκαιρία να παίξουν σκάκι αλλά και να διασκεδάσουν στους πολύ όμορφους χώρους του Τhalassa magic. Φιλοδοξούμε ένα σημαντικό μέρος των παιδιών που πήραν μέρος στους αγώνες να συνεχίσουν την εκμάθηση του σκακιού στον σύλλογο του Ο.Φ.Η. που σύμφωνα με τα αποτελέσματα των τελευταίων ετών αναγνωρίζεται σαν μια από τις καλύτερες ακαδημίες σκακιού σε πανελλήνιο επίπεδο. Οι απονομές των βραβείων στους νικητές των τριών ομίλων έγινε από τον πρόεδρο του Δ.Ο.Π.Α.Φ.Μ.Α.Η. Γιώργο Βουρεξάκη που επισήμανε ότι ο Δήμος Ηρακλείου στηρίζει έμπρακτα όλες τις σκακιστικές διοργανώσεις που διεξάγονται στην πόλη μας.

Καλοκαιρινά μαθήματα σκακιού στον Ο.Φ.Η.

Το σκακιστικό τμήμα του Ο.Φ.Η. ανακοινώνει την έναρξη καλοκαιρινών μαθημάτων στον σύλλογο για τους μήνες Ιούλιο και Αύγουστο κάθε Δευτέρα και Τετάρτη 16:00-17:30, 17:30-19:00 και 19:00-20:30. Εκδήλωση ενδιαφέροντος και πληροφορίες στους προπονητές: Πρεδευτάκη Γιώργο τηλ. 6951417031, Βαρδάκη Στέλιο τηλ. 6978223278 και Ελευθεράκη Σταύρο τηλ. 6955505195. Ανάλογα με τις συμμετοχές θα υπάρξουν επιπλέον ημέρες και ώρες. Τέλος υπενθυμίζουμε ότι τα χειμερινά μαθήματα του συλλόγου θα ξεκινήσουν για τη νέα χρονιά την Δευτέρα 11/09/2017.

ΑΠΟ ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ