Δελτίο Τύπου-19 Μαίου 2017

ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΗΣ ΟΦΗ

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19 ΜΑΙΟΥ 2017

ΣΠΟΥΔΑΙΕΣ ΕΠΙΤΥΧΙΕΣ ΦΕΤΟΣ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΤΜΗΜΑΤΑ ΤΟΥ ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΗ ΟΦΗ

Ο Ερασιτέχνης ΟΦΗ είχε τη φετινή χρονιά σε ατομικό και συλλογικό επίπεδο, μια από τις πιο πετυχημένες χρονιές στην ιστορία του, με πολύ μεγάλες επιτυχίες και σημαντικές διακρίσεις τμημάτων και αθλητών του, εντός και εκτός συνόρων.

Τις επόμενες μέρες η διοίκηση του Ερασιτέχνη ΟΦΗ, μέσα από μια συνέντευξη τύπου, που θα έχει το χαρακτήρα του απολογισμού της φετινής χρονιάς, θα ενημερώσει αναλυτικά τον κόσμο του ΟΦΗ, αλλά και τον αθλητικό κόσμο της πόλης, αλλά και της Ελλάδος, για το πολύ σημαντικό έργο, που παρήγαγε και φέτος και αυτό έχει να κάνει με την πολύ σοβαρή και μεθοδική δουλειά, που γίνεται σε όλα τα τμήματα του ΟΦΗ.

Ο ΟΦΗ παραμένει ένας μεγάλος σύλλογος στο ποδόσφαιρο, αλλά και σε όλα τα υπόλοιπα αθλήματα που φιλοξενεί, όπως το βόλει, το στίβο, το πόλο, το σκάκι, το μπάσκετ (ανδρικό, γυναικείο, ακαδημίες), την κολύμβηση, το γυναικείο ποδόσφαιρο και τις ακαδημίες ποδοσφαίρου, τις μαχητικές τέχνες.

Ο ΟΦΗ σε δύσκολες οικονομικές συνθήκες παραμένει ένα από τα λίγα μεγάλα σωματεία της χώρας, που πρωταγωνιστεί σε Πανελλήνιο επίπεδο σε μια τόσο μεγάλη γκάμα αθλημάτων και αυτό, επιβεβαιώνει πολύ απλά, την μεγάλη του δύναμη, καθώς φιλοξενεί στις τάξεις του, πάνω από 1500 αθλητές, σε όλα τα τμήματα και παράγει πλούσιο κοινωνικό και αθλητικό έργο.

Ο Ερασιτέχνης ΟΦΗ προσπαθεί σε μια εποχή που οι κρατικές επιχορηγήσεις είναι αμελητέες να κρατήσει ψηλά τη σημαία και δεν θα μπορούσε να το κάνει, αν δεν είχε στο τιμόνι του τον πρόεδρο Γιάννη Δανδάλη, η μεγάλη προσφορά του οποίου στο σύλλογο,είναι σπουδαία, αλλά και τα μέλη του Δ.Σ. του Ερασιτέχνη ΟΦΗ, και τους εφόρους των τμημάτων, που προσπαθούν οικονομικά και ηθικά, με προσωπικό κόστος και πολλές εργατοώρες, να ανταπεξέλθουν.

Είναι μια συνολική δουλειά, που πρέπει να αναγνωριστεί και αυτό έχει γίνει σε μεγάλος βαθμό από τους φίλους του ΟΦΗ, τους οποίους και ευχαριστούμε, αλλά και τους γονείς των αθλητών, που εμπιστεύονται τα παιδιά τους στα τμήματα μας!

Ο ΟΦΗ είναι η μια μεγάλη δύναμη και θα συνεχίσει να είναι, όσο έχει ανθρώπους που τον αγαπούν και τον στηρίζουν!

ΜΕΓΑΛΟ ΤΟΥΡΝΟΥΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΑΠΟ ΤΟΝ ΟΦΗ

Θετικά απάντησε το Δ.Σ. του Ερασιτέχνη ΟΦΗ στο αίτημα της Επιτροπής Ακαδημίας ποδοσφαίρου για την παραχώρηση του Βαρδινογιάννειου αθλητικού κέντρου, για το διήμερο 17 και 18 Ιουνίου, προκειμένου να διοργανώσουν την «2η συνάντηση αναπτυξιακών ηλικιών», με ακαδημίες ποδοσφαίρου από όλη την Κρήτη, σε αρκετές ηλικιακές κατηγορίες. Η διοργάνωση κρίνεται σημαντική, στο πλαίσιο της διάδοσης του ονόματος του ΟΦΗ και της γνωριμίας με το Βαρδινογιάννειο αθλητικό κέντρο, από ταλέντα όλου του νησιού. Στο τουρνουά αυτό θα συμμετάσχουν δεκάδες παιδιά ακαδημιών ποδοσφαίρου, από το Ηράκλειο, Ρέθυμνο, Χανιά και Λασίθι.

"ΑΞΙΖΟΥΝ ΤΟ ΧΕΙΡΟΚΡΟΤΗΜΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΜΠΑΣΚΕΤ ΤΟΥ ΟΦΗ"

Φινάλε για το μπάσκετ του ΟΦΗ την Κυριακή, καθώς υποδέχεται στο κλειστό γυμναστήριο του Βαρδινογιάννειου αθλητικού κέντρου τον Ιπποκράτη Κω, για το πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής. Το παιχνίδι θα ξεκινήσει στις 11.30 π.μ. και από την πλευρά της επιτροπής μπάσκετ του ΟΦΗ, γίνεται έκκληση στους φιλάθλους να βρεθούν στο παιχνίδι και να χειροκροτήσουν τους αθλητές και τον προπονητή, για την προσπάθεια που έκαναν φέτος. Στην επιστροφή της στα παρκέ μετά από ένα χρόνο αποχής, η ομάδα μπάσκετ του ΟΦΗ, έκανε μια αξιοπρεπή πορεία και κατάφερε να εξασφαλίσει την παραμονή της στην κατηγορία, που ήταν ο βασικός στόχος για φέτος. Όπως επισημαίνει εκ μέρους της επιτροπής μπάσκετ του ΟΦΗ, ο Συμμεών Καμπάκας με δήλωση του στην επίσημη σελίδα του Ερασιτέχνη ΟΦΗ ofierasitechnis.gr«σαν επιτροπή μπάσκετ του ΟΦΗ είμαστε ικανοποιημένοι από την πορεία της ομάδας. Βγάλαμε μια χρονιά με αγωνιστική και οικονομική αξιοπρέπεια και βάλαμε τις βάσεις για τα επόμενα χρόνια. Θέλω να συγχαρώ και τους παίκτες, αλλά και τους προπονητές για την προσπάθεια που κάναμε φέτος. Τα παιδιά αυτά αξίζουν το χειροκρότημα στο τελευταίο παιχνίδι της χρονιάς».

ΑΠΟ ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ