A+ A A-

Items filtered by date: Πέμπτη, 01 Μαρτίου 2018

Φούλ για τίτλο οι Νεάνιδες του ΟΦΗ!

Φούλ για τίτλο πάνε και φέτος στο πρωτάθλημα Κρήτης, τα κορίτσια της ομάδας μπάσκετ Νεανίδων του ΟΦΗ!
Στον εξ αναβολής αγώνα για τη 10η αγωνιστική, που έγινε το Σάββατο (24/2 στο κλειστό του Κλαδισού στα Χανιά , ο ΟΦΗ πήρε το ντέρμπι κορυφής με 40-43 επί του του ΟΑΧανιά και πλέον τρείς αγωνιστικές πριν το φινάλε, είναι το μεγάλο φαβορί για την κατάκτηση του πρωταθλήματος, που θα τους δώσει τη δυνατότητα να συνεχίσουν την πορεία τους στο Πανελλήνιο πρωτάθλημα.
Μετά τη νίκη στο ντέρμπι στα Χανιά, τα κορίτσια του ΟΦΗ πανηγύρισαν έξαλλα τη νίκη στα αποδυτήρια.
Με ανακοίνωση του ο Ερασιτέχνης ΟΦΗ συγχαίρει τις Νεάνιδες για την φετινή τους πορεία, ενώ ευχαριστεί και τους χορηγούς της ομάδας, για τη στήριξη στο τμήμα ΤΕΝΤΟΚΡΗΤΙΚΗ ΜΑΡΚΑΤΑΤΟΣ , ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΕΚ ΜΑΘΗΣΗ και την εταιρεία UNION η οποία προσφέρει όλες τις μετακινήσεις στα τμήματα υποδομής μπάσκετ του ΟΦΗ!
ΝΕΑΝΙΔΕΣ ΟΑΧ -Ο.Φ.Η. 40-43
Δεκάλεπτα: 13-08 , 21-17 (ημ),31-33 40-43.
ΟΑΧ (Κασικτσόγλου ):Δερμιτζάκη 13(1) ,Παπαμαρκάκη Β. 5(1) ,Πρασιανάκη 7(1) ,Δασκαλάκη ,Βασιλογιαννάκη , Δασκουλίδου 3(1) ,Σκορδυλάκη 2 ,Σκουμπάκη 10.
Ο.Φ.Η.(Καρλάφτης Μ): Φραγκάκη, Ιατράκη 4 ,Παπαδάκη Κ ., Βατσινά 9(3) ,Μπορμπαντωνάκη ,Παπαδάκη Ε .,Κοντογιάννη ,Κουράτορα 9 ,Τζανετή 3 ,Κασαπίδη 8 ,Σφακιανάκη 7 ,Λιόντα 3.

Νέες διακρίσεις απο τους σκακιστές του ΟΦΗ

Με επιτυχίες των σκακιστών του Ο.Φ.Η. σε όλες τις κατηγορίες ολοκληρώθηκαν τα ατομικά νεανικά πρωταθλήματα σκακιού στο Νομό Ηρακλείου.

Οι αγώνες που αποτελούν τον προκριματικό γύρο για την τελική φάση των παγκρήτιων ατομικών νεανικών, έγιναν σε 10 κατηγορίες, 5 αγοριών και 5 κοριτσιών (έως 8 ετών, έως 10 ετών, έως 12 ετών, έως 14 ετών και έως 16 ετών). Για την τελική φάση των παγκρήτιων νεανικών προκρίθηκαν οι δύο πρώτοι από κάθε κατηγορία.

Από το σύνολο των προκρίσεων οι μικροί σκακιστές του Ο.Φ.Η. πήραν για μια ακόμα φορά τα τελευταία χρόνια την μερίδα του λέοντος κατακτώντας 11 προκρίσεις σε σύνολο 20.

Τις άλλες προκρίσεις πήραν 4 οι σκακιστές του Ο.Α.Α.Η., 3 οι σκακιστές του Λέων Κάντια και 2 οι σκακιστές του Π.Ο.Α. Χαρακτηριστικό είναι ότι από το σύνολο των 10 πρώτων θέσεων οι σκακιστές του Ο.Φ.Η. κατάφεραν να πάρουν τις 7 με εντυπωσιακή την κυριαρχία στα αγόρια όπου πρώτευσαν σε όλες τις κατηγορίες και πήραν 8 από το σύνολο των 10 προκρίσεων. 

Στα αγόρια έως 8 ετών την πρώτη θέση πήρε ο Γιώργος Γοραντονάκης (Ο.Φ.Η.). Την δεύτερη θέση και την πρόκριση πήρε ο Χαράλαμπος Φαρσάρης (Ο.Α.Α.Η.) ενώ στην τρίτη θέση ισοβάθμησαν ο Σπύρος Γραμμένος (Ο.Α.Α.Η.) με τον Μιχάλη Ζάρακα (Ο.Φ.Η.).

Στα αγόρια έως 10 ετών προκρίθηκαν πρώτος ο Δημήτρης Σακλαμπανάκης (Ο.Φ.Η.) με δεύτερο τον Γιώργο Τερζάκη (Ο.Φ.Η. 2000). Την τρίτη θέση πήρε ο Γιάννης Σερπετσιδάκης (Ο.Φ.Η.). Χαρακτηριστικό της κατηγορίας, που ήταν η πιο μαζική των αγώνων με 15 συμμετοχές, η παρουσία 7 σκακιστών του Ο.Φ.Η. στις 9 πρώτες θέσεις της βαθμολογίας.

Στα αγόρια έως 12 ετών προκρίθηκαν πρώτος ο Νίκος Φραγκιαδάκης (Ο.Φ.Η.) με δεύτερο τον Νίκο Καζάκο (Ο.Φ.Η.). Την τρίτη θέση πήρε ο Γιάννης Κεαλάρ (Ο.Α.Α.Η.) με τέταρτο τον Μάνο Ροδιτάκη (Ο.Φ.Η. 2000).

Στα αγόρια έως 14 ετών πρώτευσε ο Γιώργος Παπιδάκης (Ο.Φ.Η.). Την δεύτερη θέση και την πρόκριση πήρε ο Στράτος Κουτσάφτης (Ο.Α.Α.Η.) επικρατώντας στην ισοβαθμία του Γιάννη Κουβίδη (Ο.Φ.Η. 2000). Στην τέταρτη θέση ακολούθησε ο Αλέξανδρος Κοτσίνης (Ο.Φ.Η. 2000).

Στα αγόρια έως 16 ετών προκρίθηκαν πρώτος ο Χρήστος Μπροκαλάκης-Γούναρης (Ο.Φ.Η.) με δεύτερο τον Ηλία Αγγελάκη (Ο.Φ.Η. 2000) Την τρίτη θέση πήρε ο Ανδρέας Λιανέρης (Ο.Φ.Η.).

Στα κορίτσια έως 8 ετών την πρώτη θέση πήρε ο Αναστασία Αναστασάκη (Ο.Α.Α.Η.). Την δεύτερη θέση και την πρόκριση πήρε ο Μιχαέλα Βιανιτάκη (Ο.Φ.Η.) ενώ την τρίτη η Κατερίνα Γιαννακάκη (Ο.Φ.Η.).

Στα κορίτσια έως 10 ετών προκρίθηκαν πρώτη η Ασημένια Τσαπάκη (Ο.Α.Α.Η.) με δεύτερη την Μαρία Χαριτάκη (Λέων Κάντια) Την τρίτη θέση πήρε η Άρτεμις Κουτράκη (Ε.Γ.Ο.Η.).

Ακολούθησαν στην βαθμολογία η Ουρανία Φραγκιαδάκη (Ο.Φ.Η.), η Μαριάννα Μαθιουδάκη (Ο.Φ.Η.) και η Ελένη Σακλαμπανάκη (Ο.Φ.Η.). Στα κορίτσια έως 12 ετών προκρίθηκαν πρώτη η Μελίνα Καρούζου (Ο.Φ.Η.) με δεύτερη την Ειρήνη Χαριτάκη (Λέων Κάντια). Στην τρίτη θέση ισοβάθμησαν η Ιωάννα Μακρή (Π.Ο.Α.), η Καλλιρόη Αγγελέτου (Ε.Γ.Ο.Η.) και η Δανάη Κοτσιφάκη (Π.Ο.Α.). Στα κορίτσια έως 14 ετών πρώτευσε η Ειρήνη Εργαζάκη (Ο.Φ.Η. 2000). Την δεύτερη θέση και την πρόκριση πήρε η Στέλλα Φοινικιανάκη (Π.Ο.Α.). Στην τρίτη θέση ακολούθησε η Νεφέλη Ματθαιάκη (Ο.Φ.Η.). Τέλος στα κορίτσια έως 16 ετών στην μόνη χωρίς παρουσία του Ο.Φ.Η. είχαμε μόνο δύο συμμετοχές και προκρίθηκαν πρώτη η Άσπα Δαγκωνάκη (Λέων Κάντια) με δεύτερη την Κωνσταντίνα Ηγουμενάκη (Π.Ο.Α.).

Ο αριθμός των μικρών σκακιστών που έλαβαν μέρος στους αγώνες έφθασε τους 74 (46 αγόρια και 28 κορίτσια) αριθμός λίγο μικρότερος από τους 77 της περυσινής χρονιάς. Συγκεκριμένα συμμετείχαν 33 σκακιστές από τον Ο.Φ.Η. και τον Ο.Φ.Η. 2000, 13 από τον Ο.Α.Α.Η., 7 από τον Λέων Κάντια, 11 από τον Π.Ο.Α., 4 από την Σ.Α.Γαζίου, 3 από τον Ε.Γ.Ο.Η. και μόλις 1 από τον Σ.Ο.Η., τους Νέους Ηροδότου, και την Σ.Α.Χερσονήσου.

Η μεγάλη συμμετοχή αλλά και οι πολλές επιτυχίες των μικρών σκακιστών του Ο.Φ.Η. πιστοποιεί για μια ακόμα φορά το πλούσιο φυτώριο που υπάρχει στον σύλλογο μας και την πολύ σοβαρή δουλειά που γίνεται στα τμήματα υποδομής από τους προπονητές της ομάδας μας τον Φίντε μετρ Παναγιώτη Χριστοδούλου, τον Νίκο Παναγιωτάκο και την Άργη Βαρβεράκη αλλά και τον Γιώργο Πρεδευτάκη που μαζί με τον Στέλιο Βαρδάκη, τον Σταύρο Ελευθεράκη έχουν αναλάβει τον ευαίσθητο τομέα της διάδοσης του σκακιού στα σχολεία της πόλης του Ηρακλείου.

Subscribe to this RSS feed
Best gambling websites website
Live Here Chicago