A+ A A-

Items filtered by date: Πέμπτη, 08 Ιουλίου 2021 - ΟΦΗ ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΗΣ

Θερμά συγχαρητήρια απο τον Ερασιτέχνη ΟΦΗ

Το Διοικητικό Συμβούλιο του Ερασιτέχνη ΟΦΗ, εκφράζει τα θερμά του συγχαρητήρια στην ποδοσφαιρική ομάδα του Ηροδότου, για την άνοδο της, στην Σούπερ Λίγκ 2.

Η διαφαινόμενη παρουσία 5 κρητικών ομάδων (Εργοτέλης, Ηρόδοτος, Επισκοπή, Χανιά, ΟΦΙεράπετρας) στην δεύτερη κατηγορία, αναβαθμίζει το επίπεδο του Κρητικού ποδοσφαίρου.

Καλή δύναμη και καλή επιτυχία σε όλες τις Κρητικές ομάδες!

 

Οι κορασίδες του ΟΦΗ κατέκτησαν αήττητες το πρωτάθλημα Κρήτης

Οι κορασίδες μπάσκετ του ΟΦΗ, κατέκτησαν αήττητες το πρωτάθλημα Κρήτης με 6 νίκες σε ισάριθμους αγώνες και θα εκπροσωπήσουν τον ΟΦΗ στο Πανελλήνιο πρωτάθλημα, η πρώτη φάση του οποίου θα γίνει στις 17-21 Ιουλίου στα βοηθητικά του ΟΑΚΑ στην Αθήνα.
Η κλήρωση θα γίνει στις 13 Ιουλίου.
«Μπράβο κορίτσια! Συγχαρητήρια στους προπονητές Εφη Ζερβάκη και Μάνο Καρλάφτη. Καλή επιτυχία στο Πανελλήνιο πρωτάθλημα!» αναφέρει στην ανακοίνωση του, ο Ερασιτέχνης ΟΦΗ.
Στο τελευταίο παιχνίδι του πρωταθλήματος, τα κορίτσια του ΟΦΗ, κέρδισαν τον ΟΑΧ με το εντυπωσιακό 38-70!

Η τελική βαθμολογία (6η αγωνιστική):

ΟΦΗ 12 (6-0)
-------------------
Αρκάδι 10 (4-2)
Ανδρογέας 8 (2-4)
ΟΑΧ 6 (0-6)

 

ΟΑΧ-ΟΦΗ 38-70

Διαιτητές: Ξυλάς-Μπουζουνιεράκης
ΔΕΚΑΛΕΠΤΑ: 17-17, 9-20, 7-25, 5-8
ΟΑΧ (Δημητρουλάκη): Τζουγκράκη 2, Παπαδάκη Ε. 11 (1), Μπολιώτη 7, Παπαδάκη 3 (1), Κουράκη, Καμπίτση 1, Κωνσταντουδάκη 2, Λαγωνικάκη 4, Παπαγιαννάκη 6, Ξεπαπαδάκη, Μαρκάκη, Παπαδάκη Α. 2.
ΟΦΗ (Ζερβάκη-Καρλάφτης): Μουρτζάκη 7 (1), Διαμαντάκη 28 (2), Σταθοράκη 2, Αλιφραγκή 13, Καζάκη, Καμνάκη, Τζανετή 6, Σταματάκη, Μοσχονησιώτη, Μελαμπιώτη, Μηλιαρά 14, Ανυφαντάκη.

Τα αποτελέσματα της 6ης αγωνιστικής:
Αρκάδι-Ανδρογέας 67-33
ΟΑΧ-ΟΦΗ 38-70

 

Πηγή φωτογραφίας: Kritikobasket.gr

 

Τραπέζι στις...γοργόνες του ΟΦΗ μας

Tα κορίτσια της υδατοσφαίρισης του ΟΦΗ, είναι μια οικογένεια και το δείχνουν, μέσα και έξω απο την πισίνα.

Μετά την πρώτη θέση και μάλιστα αήττητες, στην πρώτη φάση της Β’ Εθνικής, που έγινε στο κολυμβητήριο Ηρακλείου, με τρείς νίκες σε ισάριθμους αγώνες, η διοίκηση του Ερασιτέχνη ΟΦΗ, με πρωτοβουλία του προέδρου του συλλόγου Γιάννη Δανδάλη και του επικεφαλής του τμήματος υδατοσφαίρισης Μιχάλη Σπαγουλάκη, έκανε το...τραπέζι στις γοργόνες του ΟΦΗ, σε ταβέρνα στην Ροδιά.

Τα κορίτσια του ΟΦΗ, ξεκίνησαν την προετοιμασία τους, για την τελική φάση που θα γίνει 6-8 Αυγούστου, στην οποία μεταξύ 8 ομάδων θα διεκδικήσουν τα δυο εισιτήρια για την Α' Εθνική!

Το καλό κλίμα που έχει αυτή η όμορφη παρέα των κοριτσιών, είναι το μυστικό της επιτυχίας τους και δεν βάζουν...ταβάνι στα όνειρα τους!

 

Συγχαρητήρια σε όλες!

12 ταλεντάκια του ΟΦΗ στην προεθνική (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ)

Δώδεκα ταλεντάκια του βόλει του ΟΦΗ, γεννημένα το 2008-2009, συμμετέχουν στις προπονήσεις των προεπιλεγμένων κοριτσιών Ανατολικής Κρήτης, για την στελέχωση της Εθνικής ομάδας πανκορασίδων, που γίνονται στο κλειστό γυμναστήριο του Λίντο, απο τους Ομοσπονδιακούς προπονητές Χρήστο Ντόζη και Νικήτα Νικητάκη.
Πρόκειται για τις: Αλεξάκη Μαρία, Νικολέτα Αλιάι, Μέγκι Αλιτσάνι, Μαρίνα-Ιωάννα Σεβδαλή, Ιωάννα-Ντάνα Κατσούγκρη, Ευθαλία Γεωργαλή, Ελένη-Μαρία Παπαδάκη, Ευαγγελία Λυράκη, Πένυ Πανερά, Ελένη Κατσούγκρη, Σίλβια Νεκταρίου, Σαβίνα Τζώρτα.

Kαλή επιτυχία στα κορίτσια μας!
 
 
 
 
Subscribe to this RSS feed

Κονσόλα Αποσφαλάτωσης του Joomla!

Συνεδρία

Πληροφορίες Προφίλ

Χρήση Μνήμης

Ερωτήματα Βάσης Δεδομένων