A+ A A-

Items filtered by date: Τρίτη, 03 Σεπτεμβρίου 2019 - ΟΦΗ ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΗΣ

Στην Ταιλάνδη το μπάσκετ του ΟΦΗ

Μια σπουδαία εμπειρία θα ζήσει η ομάδα μπάσκετ του ΟΦΗ, καθώς θα συμμετάσχει σε δυνατό τουρνουά στην Ταιλάνδη και θα έχει την ευκαιρία να κοντραριστεί με δυνατές ομάδες.

Συγκεκριμένα, ο ΟΦΗ θα συμμετάσχει στο "Si Saket Basketball World Invitation" tournament, το οποίο θα διεξαχθεί στις 14-18 Σεπτεμβρίου στο Si Saket, βορειοανατολικά της Ταϊλάνδης.

Στην διοργάνωση θα λάβουν μέρος ομάδες από όλο τον κόσμο, με σκοπό την προώθηση του αθλήματος και η διοργάνωση είναθ υπο την αιγίδα της FIBA.

Mε δήλωση του, ο πρόεδρος της Επιτροπής μπάσκετ του ΟΦΗ Μανόλης Αλεξάκης, ευχαρίστησε προσωπικά την ΕΟΚ και τον πρόεδρο της ΕΚΑΣΚ Μπάμπη Μαρκάκη.

Δημήτρης Ζλατιλίδης: "Το βόλει θα ζεστάνει φέτος τον κόσμο του ΟΦΗ"

Το φιλόδοξο ταξίδι του ΟΦΗ στην Volley League έχει ήδη ξεκινήσει με την έναρξη της προετοιμασίας.

Οι μέχρι τώρα εντυπώσεις από τον προπονητή του ΟΦΗ, Δημήτρη Ζλατιλίδη, είναι εξαιρετικές από την προσπάθεια και τον επαγγελματισμό που βγάζουν οι παίκτες του, στο γήπεδο, στις διπλές καθημερινές προπονήσεις.
Το πρωτάθλημα της Volley League θα ξεκινήσει το τελευταίο δεκαήμερο του Οκτώβρη, ωστόσο οι βάσεις στην ομάδα μπαίνουν από τώρα.
Ο ΟΦΗ έχει σχεδόν ολοκληρώσει τις κινήσεις του και απομένει η άφιξη του Μαυροβούνιου Τσούλαφιτς, ο οποίος θα αγωνιστεί στο Πανευρωπαικό πρωτάθλημα με την Εθνική της χώρας του και η προσθήκη ενός ακόμη πασαδόρου, για να κλείσει το ρόστερ.
Όπως τονίζει ο προπονητής του ΟΦΗ Δημήτρης Ζλατιλίδης «το παζλ της ομάδας είναι σχεδόν έτοιμο. Περιμένουμε δυο παίκτες ακόμη, τον Τσούλαφιτς και ένα πασαδόρο, για να ολοκληρώσουμε το ρόστερ. Εχουμε κάνει μια καλή ομάδα, έχουμε όνειρα και φιλοδοξίες για αυτήν και πιστεύω ότι όλα θα πάνε καλά».
Ο τεχνικός του ΟΦΗ αναφέρεται στην βοήθεια που περιμένει από τον κόσμο της ομάδας, στην φετινή ιστορική χρονιά για τον ΟΦΗ στην Volley League.

Όπως λέει «θα είναι κάτι πρωτόγνωρο για την πόλη του Ηρακλείου όλο αυτό. Είναι η πρώτη ομάδα, που το κοινό του Ηρακλείου θα έχει την ευκαιρία να θα παρακολουθήσει βόλει, τόσο υψηλού επιπέδου. Θα έρθουν σπουδαίοι αθλητές και μεγάλες ομάδες όπως ο Ολυμπιακός, ο Παναθηναικός, ο ΠΑΟΚ, αλλά και οι άλλες ομάδες που είναι και αυτές ισχυρές. Θέλουμε ένα γεμάτο γήπεδο και να μην πέφτει καρφίτσα στα παιχνίδια μας στο κλειστό του Βαρδινογιάννειου αθλητικού κέντρου και εμείς θα προσπαθήσουμε να προσφέρουμε καλό βόλει και είμαι βέβαιος ότι θα ζεστάνουμε τον κόσμο μας».

  • Published in ΒΟΛΕΥ

Η καθιέρωση στην Α' Εθνική ο στόχος της γυναικείας ομάδας ποδοσφαίρου του ΟΦΗ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ)

Η γυναικεία ομάδα ποδοσφαίρου του ΟΦΗ, θα αγωνιστεί φέτος για δεύτερη φορά στην Α’ Εθνική και ο στόχος, που θέτουν στο ξεκίνημα της σεζόν οι άνθρωποι της ομάδας, είναι η παραμονή στην κατηγορία και η καθιέρωση της, σε αυτήν.

Η προετοιμασία της γυναικείας ομάδας του ΟΦΗ, ξεκίνησε στο γήπεδο της Τυλίσσου με την ελπίδα η ομάδα να καταφέρει να κάνει μια καλή χρονιά στην μεγάλη κατηγορία.
Ο προπονητής της γυναικείας ομάδας ποδοσφαίρου του ΟΦΗ Δημήτρης Χωματάς, θα είναι και φέτος στον πάγκο της ομάδας και όπως τονίζει ο ίδιος μιλώντας στην επίσημη σελίδα του Ερασιτέχνη ΟΦΗ ofierasitechnis.gr «στόχος μας είναι η καθιέρωση της ομάδας στην κατηγορία και η εύκολη παραμονή της».
Να σημειωθεί ότι η γυναικεία ομάδα ποδοσφαίρου του ΟΦΗ, είναι σε επαφή και με υποψήφιους μεταγραφικούς στόχους και τις επόμενες ημέρες αναμένονται εξελίξεις.
Όπως λέει ο κ. Χωματάς «η ομάδα πρέπει να ενισχυθεί για να μπορέσει να σταθεί στην κατηγορία. Είμαστε σε συζητήσεις με κάποιες παίκτριες και τις επόμενες μέρες θα έχουνε αποτελέσματα».

Oι προπονήσεις συνεχίζονται καθημερινά στο γήπεδο της Τυλίσου. Ο Ερασιτέχνης ΟΦΗ και η γυναικεία ομάδα ποδοσφαίρου του ΟΦΗ ευχαριστούν την ομάδα της Τυλίσου και προσωπικά τον πρόεδρο Βασίλη Κουβίδη, για την παραχώρηση του γηπέδου, για τις προπονήσεις της ομάδας.

Δείτε παρακάτω φωτογραφίες απο την προετοιμασία της γυναικείας ομάδας ποδοσφαίρου του ΟΦΗ.

Subscribe to this RSS feed

Κονσόλα Αποσφαλάτωσης του Joomla!

Συνεδρία

Πληροφορίες Προφίλ

Χρήση Μνήμης

Ερωτήματα Βάσης Δεδομένων