A+ A A-

Items filtered by date: Τετάρτη, 03 Ιουλίου 2019 - ΟΦΗ ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΗΣ

Kρατήσεις για τα εισιτήρια διαρκείας του βόλει και στην μπουτίκ της ομάδας

Οι κρατήσεις για τα εισιτήρια διαρκείας της ομάδας βόλει του ΟΦΗ, ενόψει της συμμετοχής της στην Volley League, συνεχίζονται σε έντονους ρυθμούς.

Οι ενδιαφερόμενοι θα μπορούν να κάνουν κρατήσεις και από την μπουτίκ της ομάδας κάτω από τη θύρα 1 του γηπέδου Θεόδωρος Βαρδινογιάννης(Τηλέφωνο επικοινωνίας 2810-250092, ώρες: 10πμ-3μμ και 5μμ-9μμ).

Κρατήσεις γίνονται ακόμη, στα γραφεία του Ερασιτέχνη ΟΦΗ (Ισαύρων 93, γήπεδο ΟΦΗ, πληροφορίες στο τηλ. 2810-311525, 11 πμ-2.30μμ κάθε μέρα).

Ακόμη, με email (Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.) αλλά και με εσωτερικό μήνυμα στην επίσημη σελίδα του Ερασιτέχνη ΟΦΗ στο Facebook (OΦΗ Ερασιτέχνης Official).

Σε όλες τις περιπτώσεις, είναι απαραίτητο το ονοματεπώνυμο και το τηλέφωνο.

Τα εισιτήρια διαρκείας της ομάδας βόλει του ΟΦΗ, έχουν χωριστεί σε δυο κατηγορίες και κοστίζουν 100 και 200 ευρώ.
Στα 200 ευρώ είναι οι θέσεις στην μέση του γηπέδου. Ενώ στα 100 ευρώ, όλες οι υπόλοιπες.
Να σημειωθεί, ότι οι προεγγραφές γίνονται σε αυτή τη φάση, δίχως την καταβολή του αντίτιμου, του εισιτηρίου.
Με το ονοματεπώνυμο και το τηλέφωνο, γίνεται η κράτηση της θέσης και όταν θα είναι έτοιμη, η διαδικασία διάθεσης των καρτών των εισιτηρίων διαρκείας, τότε θα γίνεται και η πληρωμή.

Τα κορίτσια του ΟΦΗ ευχαριστούν

Τα κορίτσια του ΟΦΗ στο μπάσκετ, μετά απο μια πετυχημένη χρονιά , γεμάτη εμπειρίες, με την κατάκτηση του πρωταθλήματος Κρήτης και την συμμετοχή στα μπαράζ ανόδου στην Α2, ολοκλήρωσε τις αγωνιστικές της υποχρεώσεις για φέτος, με τα κορίτσια να δίνουν ραντεβού για τη νέα περίοδο.

Με αφορμή την ολοκλήρωση της σεζόν, ο Ερασιτέχνης ΟΦΗ και το γυναικείο τμήμα μπάσκετ, ευχαριστούν τους χορηγούς που συνέβαλαν στην πραγματοποίηση της αποστολής στην Αθήνα για τα μπαράζ ανόδου στην Α2.

Αυτοί ήταν:

ΒΡΕΝΤΖΟΣ ΜΙΧΑΛΗΣ LOTTERY
ΠΕΤΟΥΣΗΣ ΓΙΩΡΓΟΣ Ταβέρνα ΠΕΤΟΥΣΗΣ
ΜΑΡΗΣ ΝΕΚΤΑΡΙΟΣ Heaven Beach Αμμουδάρα
ΠΑΠΑΔΑΚΗΣ ΜΙΧΑΛΗΣ Cubees
ΜΕΡΟΝΙΑΝΑΚΗΣ ΜΑΡΙΝΟΣ Παγοποιείο 
ΒΑΜΒΟΥΚΑΣ ΓΙΑΝΝΗΣ Tαβέρνα ΑΝΑΤΟΛΗ Λυγαριά
ΜΙΧΕΛΙΔΑΚΗΣ ΑΝΤΩΝΗΣ Ibis Hotel

Επίσης ένα μεγάλο ευχαριστώ στοn Πρόεδρο του Ερασιτέχνη ΟΦΗ κ. Γιάννη Δανδάλη Ιωάννη και στο μέλος της Επιτροπής Μπάσκετ κ. Συμεών Καμπάκα για τη στήριξη τους, για την πραγματοποίηση της παραπάνω αποστολής.

Θερμές ευχές απο τον Ερασιτέχνη ΟΦΗ

Το Διοικητικό Συμβούλιο του Ερασιτέχνη ΟΦΗ, εκφράζει τις θερμές του ευχές στο στέλεχος της ΠΑΕ ΟΦΗ 1925 Αντώνη Χρονάκη, για την γέννηση του παιδιού του (αγοράκι).

Να έχει υγεία και να είναι τυχερό.

Subscribe to this RSS feed

Κονσόλα Αποσφαλάτωσης του Joomla!

Συνεδρία

Πληροφορίες Προφίλ

Χρήση Μνήμης

Ερωτήματα Βάσης Δεδομένων