A+ A A-

Items filtered by date: Τρίτη, 11 Ιουνίου 2019 - ΟΦΗ ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΗΣ

Ο Κυριάκος Μουτάφης team manager στην ομάδα βόλει του ΟΦΗ

Ενα πρόσωπο ταυτισμένο με το βόλει του Ηρακλείου και της Κρήτης, αναλαμβάνει το πόστο του tem manager στην ομάδα βόλει του ΟΦΗ.

Ο λόγος για τον Κυριάκο Μουτάφη, ο οποίος υπήρξε για πολλά χρόνια αθλητής του ΟΦΗ, της ΓΕΗ και της Αθλεση και παραμένει ακόμη ενεργός στον χώρο.

Ο Κυριάκος Μουτάφης έδωσε τα χέρια με τον πρόεδρο του Ερασιτέχνη ΟΦΗ και μπροστάρη του τμήματος βόλει του ΟΦΗ Γιάννη Δανδάλη, μετά την συνάντηση που είχαν, με κύριο θέμα συζήτησης την καλύτερη οργάνωση του τμήματος βόλει του ΟΦΗ, με αφορμή την ιστορική του άνοδο στην Volley League.

O Kυριάκος Μουτάφης, έχει ήδη στενή καθημερινή συνεργασία με τον προπονητή της ομαδας Δημήτρη Ζλατιλίδη, για θέματα που αφορούν στον σχεδιασμό και τη λειτουργία της ομάδας.

Με δηλώσεις του στην επίσημη σελίδα του Ερασιτέχνη ΟΦΗ ofierasitechnis.gr ο Κυριάκος Μουτάφης, ανέφερε ότι "δεν θα μπορούσα να αρνηθώ στον Γιάννη (σ.σ. Δανδάλη). Η άνοδος του ΟΦΗ στην Volley League, είναι μια μεγάλη ευκαιρία για την ανάπτυξη του αθήματος και πρέπει όλοι εμείς που αγαπάμε και υπηρετούμε αυτό το άθλημα, να βοηθήσουμε προς αυτήν την κατεύθυνση. Να κάνουμε το καλύτερο που μπορούμε ώστε να κρατήσουμε τον ΟΦΗ στο υψηλό αυτό επίπεδο, να δημιουργήσουμε ακαδημίες, να έρθουν παιδιά κοντά στο άθλημα. Ολοι ξέρουν ότι το βόλει είναι η μεγάλη μου αγάπη και θα κάνω ότι καλύτερο μπορώ, μέσα απο το πόστο που μου ανατέθηκε", ανέφερε ο Κυριάκος Μουτάφης, που είναι ένα απο τα πρόσωπα που χαίρουν μεγάλης εκτίμησης, στην οικογένεια του βόλει στην Κρήτη, για τη σοβαρότητα και το ήθος του.

Ο Κυριάκος Μουτάφης είναι εκτός απο άνθρωπος του βόλει και ένας πετυχημένος επιχειρηματίας στο χώρο της εστίασης.

Πάνω απο όλα όμως, είναι ένας γνώστης του αθλήματος, που χρειάζεται ο ΟΦΗ, ο οποίος πλέον θα πρέπει να λειτουργήσει επαγγελματικά και χρειάζεται ανθρώπους που θα τον βοηθήσουν, να πετύχει το στόχο του, λαμβάνοντας τις καλύτερες δυνατές αποφάσεις σε όλα τα επίπεδα.

Στην φωτογραφία ο Κυριάκος Μουτάφης (δεξιά) με τον προπονητή της ομάδας βόλει του ΟΦΗ, Δημήτρη Ζλατιλίδη.

Πλούσια δράση στις υποδομές του ΟΦΗ στο βόλει (VIDEO)


Μεγάλη είναι η δραστηριότητα που υπάρχει αυτήν την εποχή, στα τμήματα υποδομής του ΟΦΗ στο βόλει.

Ο ΟΦΗ συμμετέχει σε όλα τα τουρνουά της ΕΣΠΕΚ, με ομάδες σε όλες τις ηλικίες και η παρουσία του, είναι αξιόλογη, σε αγόρια και κορίτσια.

Δείτε φωτογραφίες απο την συμμετοχή των υποδομών του ΟΦΗ στο βολει σε αγωνιστικές δραστηριότητες που γίνονται αυτήν την εποχή.

Δημήτρης Ζλατιλίδης: "Θα φέρουμε παίκτες που θα κάνουν τη διαφορά"

Η ομάδα βόλει του ΟΦΗ έχει ξεκινήσει τον προγραμματισμό της για την ιστορική της συμμετοχή στην Volley League και μετά την ηχηρή μεταγραφή του Μαυροβούνιου Τσούλαφιτς, στοχεύει σε παίκτες, που θα κρατήσουν ψηλά το επίπεδο της ομάδας, όπως ανέφερε ο προπονητής του ΟΦΗ Δημήτρης Ζλατιλίδης, μιλώντας στον Athleticradio 104.2.

Οπως είπε ο τεχνικός του ΟΦΗ, ο οποίος θα είναι στο τιμόνι της ομάδας και στην μεγάλη κατηγορία του Ελληνικού βόλει "στόχος μας είναι να φέρουμε παίκτες που θα μπορέσουν να κάνουν την διαφορά για να πετύχουμε το στόχο μας, που θα είναι την πρώτη χρονιά η παραμονή στην κατηγορία”.

Για τον Τσούλαφιτς, αλλά και για τις επόμενες μεταγραφές, ο τεχνικός του ΟΦΗ, είπε ότι “θέλουμε να πάρουμε παίκτες που έχουν βαρύ βιογραφικό, έτσι ώστε να βοηθήσουν την ομάδα. Δουλεύουμε σε αυτή την κατεύθυνση και ο Τσούλαφιτς έχει αυτά τα χαρακτηριστικά και ανεβάζει επίπεδο την ομάδα. Το στοίχημα είναι να προσαρμοστεί στον τόπο μας για να προσφέρει αυτά που μπορεί. Προσπαθούμε να έχουμε αυτή την οπτική στα μέτρα του δυνατού, αφού ο οικονομικός παράγοντας είναι πάνω από όλα. Θα΄ρθουν τέσσερις ξένοι και θέλουμε να είναι τέτοιου είδους”.

 Για τις δυσκολές του νέου πρωταθλήματος, ο Δημήτρης Ζλατιλίδης, ανέφερε ότι “θα είμαστε σε ένα απαιτητικό πρωτάθλημα, με 11 ομάδες  και θα πέσουν τρεις. Οπότε για να είμαστε στις ομάδες που θα σωθούν, πρέπει να έχουμε καλό σύνολο. Στόχος θα είναι η παραμονή και θα παλέψουμε να κάνουμε μια καλή πορεία. Είναι αρκετά δύσκολο, αλλά με σωστές κινήσεις και με μεθοδικότητα θα τα καταφέρουμε”.

Για το κλειστό του ΟΦΗ, στο Βαρδινογιάννειο αθλητικό κέντρο, το οποίο θέλει να έχει έδρα ο ΟΦΗ, ο Δημ. Ζλατιλίδης, ανέφερε πως "νομίζω θα τα καταφέρουμε και θα είναι αυτή η έδρα μας. Πληροί τις προϋποθέσεις, θα γίνουν κάποιες εργασίες και πιστεύω ότι υπάρχει η δυνατότητα να έχουμε αυτήν την έδρα”.

Ενώ το μήνυμα του για τον κόσμο του ΟΦΗ, είναι ότι “θα κάνουμε τα αδύνατα δυνατά να παρουσιάσουμε ένα σύνολο που θα δώσει χαρές στον κόσμο του ΟΦΗ, του Ηρακλείου. Πιστεύω να πάνε όλα καλά για το σωματείο μας και να πετύχουμε τους στόχους μας”.

Για την προετοιμασία ανέφερε ότι θα ξεκινήσει μετά τον Δεκαπενταύγουστο, ενώ το πρωτάθλημα ξεκινάει στα μέσα Οκτωβρίου.

 

Θερμά συγχαρητήρια απο τον Ερασιτέχνη ΟΦΗ

To Διοικητικό Συμβούλιο του Ερασιτέχνη ΟΦΗ, συγχαίρει τον δημοσιογράφο Αντώνη Παπουτσάκη (εφημερίδα Πατρίς) για την εκλογή του, στο νέο Διοικητικό Συμβούλιο της Ένωσης Συντακτών Ημερησίων Εφημερίδων Πελοποννήσου-Ηπείρου-Νήσων και του εύχεται καλή επιτυχία στο έργο του. Παράλληλα, συγχαίρει τον δημοσιογράφο Κώστα Βασιλάκη (ΕΡΤ-ΕΡΑ), για την επανεκλογή του Διοικητικό Συμβούλιο του Ταμείου Επικουρικής Ασφάλισης Συντακτών της ΕΣΗΕΠΗΝ.

Subscribe to this RSS feed
Best gambling websites website
Live Here Chicago