A+ A A-

Items filtered by date: Τετάρτη, 03 Απριλίου 2019 - ΟΦΗ ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΗΣ

Ο ΟΦΗ έμεινε στο 4-4 με το ΝΟΡεθύμνου

Δεν κατάφερε να γευτεί τη χαρά της πρώτης του νίκης, το πόλο του ΟΦΗ, στο ντέρμπι ουραγών με το ΝΟΡεθύμνου, που έγινε στο κολυμβητήριο Ηρακλείου. Εμεινε στο 4-4 σε ένα παιχνίδι, πάντως, το οποίο θα μπορούσε να κερδίσει ο ΟΦΗ, στο τέλος, αλλά ο Βασιλάκης αστόχησε σε πέναλτι.

Ο ΟΦΗ έδειξε επηρεασμένος απο την ελλιπή προετοιμασία των προηγούμενων ημερών, καθώς η πισίνα ήταν κλειστή.

Σε αυτό στάθηκε και ο τεχνικός του ΟΦΗ Μάκης Βολτυράκης, μετά το τέλος του αγώνα, λέγοντας ότι "με αυτές τις συνθήκες που επικρατούν στο κολυμβητήριο, ούτε η ανδρική ομάδα, ούτε η ομάδα Νέων που έχει σημαντικούς αγώνες κατάφερε να προπονηθεί το τελευταίο διάστημα".

Ωστόσο ο τεχνικός του ΟΦΗ εξέφρασε την αισιοδοξία ότι ο ΟΦΗ θα καταφέρει να παραμείνει στην Α2, μέσα απο τα πλέι-άουτ. "Θα προσπαθήσουμε να δουλέψουμε καλά εκείνη την περίοδο και πιστεύω ότι θα τα καταφέρουμε" ανέφερε.

Τα οκτάλεπτα με πρώτο τον τυπικά γηπεδούχο ΝΟΡ: 2-3, 1-0, 1-1, 0-0.

ΟΦΗ (Bολτυράκης): Καβουσανός, Μαλλιαρός, Κόκκινος, Βολτυράκης 1, Βασιλάκης 1, Ιερωνυμάκης, Λουλακάκης, Σπυριδάκης, Κλάδος, Γιανναδάκης, Γιγουρτάκης, Μανιουδάκης 2, Ταραζάς, Μυγιάκης, Ζουράρης.

Συνάντηση της Διοίκησης του Ερασιτέχνη ΟΦΗ με τον Περιφερειάρχη Κρήτης Σταύρο Αρναουτάκη

Συνάντηση με τον Περιφερειάρχη Κρήτης Σταύρο Αρναουτάκη, είχε την Τετάρτη (3/4) αντιπροσωπεία του Διοικητικού Συμβουλίου του Ερασιτέχνη ΟΦΗ.

Στην συνάντηση, οι άνθρωποι του Ερασιτέχνη ΟΦΗ, ενημέρωσαν τον Περιφερειάρχη για την αναβάθμιση των εγκαταστάσεων του συλλόγου, όπως το κλειστό γυμναστήριο του Βαρδινογιάννειου αθλητικού κέντρου, αλλά και την αξιοποίηση του γηπέδου, που βρίσκεται στην περιοχή της Αμμουδάρας.

Ο Περιφερειάρχης άκουσε με προσοχή την ενημέρωση απο τον πρόεδρο του Ερασιτέχνη ΟΦΗ Γιάννη Δανδάλη για την προσπάθεια που κάνει η ομάδα βόλει του ΟΦΗ, ώστε να ανέβει στην Α1 κατηγορία και τις νέες προοπτικές που ανοίγονται στην Κρήτη, εφ' όσον ο ΟΦΗ βρεθεί τη νέα περίοδο, στην μεγάλη κατηγορία του Ελληνικού βόλει, ως μοναδικός εκπρόσωπος της Κρήτης, στην πρώτη κατηγορία.

Πάνω σε αυτό, έγινε εκτενής αναφορά, για την αναβάθμιση του κλειστού γυμναστηρίου, που πρέπει να γίνει, προκειμένου ο ΟΦΗ, να μπορέσει να το χρησιμοποιήσει σε περίπτωση που βρίσκεται του χρόνου στην Α1.

Ακόμη, ο Περιφερειάρχης Κρήτης και οι άνθρωποι του Ερασιτέχνη ΟΦΗ συζήτησαν τα βήματα που πρέπει να ακολουθήσουν για την αξιοποίηση του γηπέδου της Αμμουδάρας και την αθλητική κυψέλη που θέλει να δημιουργήσει εκεί ο ΟΦΗ.

Οι δυο πλευρές ανανέωσαν το ραντεβού τους, για μια νέα συνάντηση, που θα γίνει το επόμενο διάστημα.

Εκ μέρους του Ερασιτέχνη ΟΦΗ, ο πρόεδρος του συλλόγου Γιάννης Δανδάλης ανέφερε ότι "θέλω να ευχαριστήσω τον Περιφερειάρχη Κρήτης Σταύρο Αρναουτάκη, γιατί είναι κοντά στον αθλητισμό του τόπου. Ο Ερασιτέχνης ΟΦΗ είναι ένα απο τα μεγαλύτερα σωματεία στην Ελλάδα, με 1500 αθλητές και 8 αθλήματα στις τάξεις του. Τον ευχαριστώ, γιατί είναι δίπλα μας, στην προσπάθεια που κάνουμε".

Εκ μέρους του Ερασιτέχνη ΟΦΗ, στην συνάντηση με τον Περιφερειάρχη Κρήτης, παραβρέθηκαν εκτός απο τον πρόεδρο Γιάννη Δανδάλη, ο αντιπρόεδρος Παν. Αντωνακάκης, ο Γεν. Αρχηγός Νίκος Τσαμπουράκης, ο ταμίας Κώστας Βαρβεράκης και το μέλος του Δ.Σ. και υπεύθυνος της περιουσίας του ΟΦΗ, Αντώνης Κοτσιφάκης.

Ο Ερασιτέχνης ΟΦΗ θα κρατήσει ζωντανή τη μνήμη του Μανόλη Γιγουρτάκη

Ο Ερασιτέχνης ΟΦΗ θα κρατήσει ζωντανή τη μνήμη του Μανόλη Γιγουρτάκη, του αείμνηστου εφόρου κολύμβησης του ΟΦΗ, που έφυγε πρόσφατα απο τη ζωή σε ηλικία 61 ετών.

Με πρόταση του προέδρου του Ερασιτέχνη ΟΦΗ Γιάννη Δανδάλη, το Διοικητικό Συμβούλιο του Ερασιτέχνη ΟΦΗ αποφάσισε, να καθιερώσει ένα τουρνουά κολύμβησης στη μνήμη του.

"Ο Μανόλης Γιγουρτάκης, υπήρξε ένας εργάτης του ερασιτεχνικού αθλητισμού και της κολύμβησης του ΟΦΗ. Πρόσφερε όλα αυτά τα χρόνια αφιλοκερδώς τις πολύτιμες υπηρεσίες του στο σωματείο και δεν θα τον ξεχάσουμε. Πρέπει να κάνουμε ότι περνάει απο το χέρι μας, ώστε η μνήμη του να μείνει ζωντανή" ανέφερε χαρακτηριστικά ο πρόεδρος του Ερασιτέχνη ΟΦΗ.
Ο κ. Δανδάλης, έδωσε εντολή στους υπεύθυνους του υγρού στίβου του ΟΦΗ (κολύμβηση και πόλο) να επεξεργαστούν την δυνατότητα διεξαγωγής, ενός αξιόπιστου τουρνουά, το οποίο θα γίνει κάθε χρόνο, στη μνήμη του αείμνηστου παράγοντα του ΟΦΗ.
Στο διοικητικό συμβούλιο του Ερασιτέχνη ΟΦΗ, που έγινε την Τρίτη (2/4) η συγκίνηση στην αίθουσα συνεδριάσεων ήταν έντονη για τον χαμό του Μανόλη Γιγουρτάκη, που υπήρξε μέλος του Δ.Σ. του αθλητικού σωματείου. Κρατήθηκε ενός λεπτού σιγή στη μνήμη του.

Παράπονα απο τον ΟΦΗ για την λειτουργία του κολυμβητηρίου Ηρακλείου

Παράπονα στην διεύθυνση του κολυμβητηρίου, αλλά και στην διοίκηση του ΕΑΚΗ, διατύπωσαν οι άνθρωποι της υδατοσφαίρισης του ΟΦΗ, καθώς παραμονές ενός κρίσιμου αγώνα, στην μάχη που δίνει ο ΟΦΗ για να παραμείνει στην Α2 κατηγορία, απέναντι στο Ρέθυμνο (Τετάρτη 3/4, 7μμ) , δεν κατάφερε να κάνει ούτε μία (!) προπόνηση εδώ και μια εβδομάδα, στο κολυμβητήριο Ηρακλείου, το παρέμεινε κλειστό για διάφορους λόγους.
Αρχικά ήταν η κακοκαιρία, κατόπιν μια βλάβη, ενώ παρά το γεγονός ότι τις τελευταίες δυο μέρες ο καιρός είναι καλός, η αιτιολογία που δόθηκε είναι ότι η πισίνα δεν είχε «πιάσει» την κατάλληλη θερμοκρασία, για να μπουν οι αθλητές.
Παρά την παράκληση των ανθρώπων του ΟΦΗ, να ανοίξει έστω και έτσι, η πισίνα, για μια προπόνηση, το αίτημα τους, δεν έγινε αποδεκτό.
Ετσι, με σημαντικό κόστος για το σύλλογο, ο ΟΦΗ αναγκάστηκε να μετακομίσει στον Αγιο Νικόλαο για να κάνει προπόνηση, ενώ μέσα από όλη αυτή τη διαδικασία (μετακινήσεις και διαμονή αθλητών, κάποιοι από τους οποίους έρχονται από τα Χανιά), ο σύλλογος επιβαρύνεται με σημαντικά έξοδα.
Ο Ερασιτέχνης ΟΦΗ και το τμήμα πόλο του ΟΦΗ, επισημαίνουν ότι, κατανοούν τα προβλήματα που υπάρχουν στο κολυμβητήριο Ηρακλείου, ωστόσο ζητά από τους ανθρώπους που το διαχειρίζονται, αλλά και τους εργαζόμενους, να είναι περισσότερο συνεργάσιμοι και υποστηρικτές της προσπάθειας της ομάδας πόλο του ΟΦΗ, που αποτελεί τον «φάρο» της υδατοσφαίρισης στο Ηράκλειο.
«Δεν θα θέλαμε να επανέλθουμε στο ζήτημα αυτό, ενόψει κρίσιμων αγώνων που δίνει η ομάδα μας για να κρατηθεί στην κατηγορία» αναφέρουν οι άνθρωποι του ΟΦΗ. "Ζητάμε απλά το αυτονόητο" καταλήγουν.
Μέσα σε αυτές τις δύσκολες συνθήκες, ο ΟΦΗ, αντιμετωπίζει το ΝΟΡεθύμνου, σε μια κρίσιμη μάχη για το πρωτάθλημα της Α2.

Μια ωραία παρέα μέσα και έξω απο την πισίνα-Mεγάλες δυνατότητες η ομάδα πόλο γυναικών του ΟΦΗ στην Α2

Υποσχέσεις για μια εξαιρετική πορεία, στην πρώτη τους χρονιά στην Α2, άφησαν οι γυναίκες της υδατοσφαίρισης του ΟΦΗ, στα πρώτα παιχνίδια που έδωσαν για τον πρώτο γύρο του πρωταθλήματος.
Τα παιχνίδια έγιναν στο κολυμβητήριο της Νέας Σμύρνης και η ομάδα του ΟΦΗ πέτυχε δυο νίκες (με Ιωνικό 13-8 και ΝΟΧανίων 13-2), ενώ ηττήθηκε από τον ισχυρό Πανιώνιο με 18-4.
Τα κορίτσια του ΟΦΗ έδειξαν ότι έχουν όλα τα φόντα να πετύχουν την πρόκριση στο φάιναλ φορ (προκρίνονται οι δυο πρώτες ομάδες), ώστε να εξασφαλίσουν εύκολα την παραμονή τους στην κατηγορία και να κυνηγήσουν μια αξιοπρεπή παρουσία, στην τελική φάση.
Η ομάδα πόλο γυναικών του ΟΦΗ, ανέβηκε φέτος στην Α2, καθώς πέρσι κατέκτησε το πρωτάθλημα στην Β’ Εθνική γυναικών και η εικόνα της στα παιχνίδια του πρώτου γύρου, έκανε τους ανθρώπους της ομάδας, αλλά και τους αντιπάλους, να μιλήσουν με τα καλύτερα λόγια για το σύνολο, που έχουν φτιάξει φέτος.

Η ομάδα του ΟΦΗ κράτησε τον περσινό της κορμό και έκανε προσεκτικές επιλεκτικές μεταγραφικές κινήσεις με τρείς παίκτριες μεγάλης εμπειρίας και παραστάσεων στον χώρο της υδατοσφαίρισης (Στέβη Παπαιωάννου τερματοφύλακας, Χριστίνα Δημητροκάλη φουνταριστός, Ειρήνη Ελληνιάδη περιφερειακή), οι οποίες έχουν δέσει με τον καλύτερο τρόπο με τα υπόλοιπα κορίτσια.

Εχουν δημιουργήσει μια ωραία παρέα και αυτό φαίνεται μέσα και έξω απο την πισίνα!
Να σημειωθεί ότι ο δεύτερος γύρος θα γίνει 5-6 Μαίου, εκτός συγκλονιστικού απροόπτου στο Ηράκλειο, οπότε οι φίλοι της υδατοσφαίρισης, θα έχουν την ευκαιρία να δουν από κοντά τα κορίτσια του ΟΦΗ στους αγώνες και να διαπιστώσουν την πολύ καλή προσπάθεια που γίνεται φέτος στην ομάδα.
Αναλυτικά τα παιχνίδια του ΟΦΗ στον πρώτο γύρο, με τις συνθέσεις και τους σκόρερ:
ΟΦΗ - ΙΩΝΙΚΟΣ 13-8 :

Tα οκτάλεπτα: 2-1,2-2,6-2,3-3.

ΟΦΗ: Παπαϊωάννου (Τ), Ελληνιάδη, Χρυσοβέργη, Μοσχοφίδου, Παλληκαράκη, Μανουσάκη (2), Τζανή, Καράογλου (1), Αρώνη, Δημητροκάλη (7), Μπραγουδάκη, Μπέκρη (3), Μυλωνάκη, Σταυρουλάκη.

ΟΦΗ - ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ 4-18

Tα οκτάλεπτα:0-6, 1-3, 1-5, 2-4.

ΟΦΗ: Παπαϊωάννου (Τ), Ελληνιάδη, Χρυσοβέργη, Μοσχοφίδου, Παλληκαράκη (2), Μανουσάκη, Τζανή, Καράογλου, Αρώνη, Δημητροκάλη (1), Μπραγουδάκη, Μπέκρη (1), Μυλωνάκη, Σταυρουλάκη.

ΟΦΗ - ΝΟΧανίων 13-2

Tα οκτάλεπτα: 3-0, 3-1, 4-1, 3-0

ΟΦΗ: Παπαϊωάννου (Τ), Ελληνιάδη (2), Χρυσοβέργη, Μοσχοφίδου, Παλληκαράκη (2), Μανουσάκη (1), Τζανή, Καράογλου, Αρώνη, Δημητροκάλη (5), Μπραγουδάκη, Μπέκρη (3), Μυλωνάκη, Σταυρουλάκη.

ΟΜΙΛΟΣ ΑΤΤΙΚΗΣ
1η αγωνιστική:
ΟΦΗ-Ιωνικός 13-8
ΝΟ Χανίων - Πανιώνιος 0-5 α.α.
2η αγωνιστική:
ΝΟ Χανίων - Ιωνικός 4-9
ΟΦΗ - Πανιώνιος 4-18
3η αγωνιστική:
ΟΦΗ - ΝΟ Χανίων 13-2
Πανιώνιος - Ιωνικός 25-4
ΟΜΙΛΟΣ ΑΤΤΙΚΗΣ
Βαθμολογία:
1. Πανιώνιος 9
2. ΟΦΗ 6
3. Ιωνικός 3
4. ΝΟ Χανίων 0
*Oι δυο πρώτοι περνάνε στο φάιναλ-φορ, στο οποίο 4 ομάδες θα διεκδικήσουν την άνοδο στην Α1 κατηγορία. Οι δυο τελευταίοι θα παίξουν πλέι-άουτ, στα οποία από τις 4 ομάδες οι δυο υποβιβάζονται.

Subscribe to this RSS feed
Best gambling websites website
Live Here Chicago