A+ A A-

Items filtered by date: Δευτέρα, 15 Απριλίου 2019 - ΟΦΗ ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΗΣ

Ζούν το όνειρο τους-Δηλώσεις απο τους παίκτες του ΟΦΗ για την ιστορική άνοδο!

Ζούν το όνειρο τους!

Τα παιδιά του ΟΦΗ στο βόλει, οι άνθρωποι της ομάδας και το τεχνικό τιμ, παραμένουν "μεθυσμένοι" απο την ιστορική άνοδο στην Volley league.

O ΟΦΗ είχε φέτος μοναδικό στόχο την άνοδο στην Α1 και τα κατάφερε!

Αναδείχθηκε πρώτος στο Φαιναλ-Φορ που έγινε στο κλειστό γυμναστήριο Νέας Ερυθραίας "Στέλιος Καλαιτζής" και κατέκτησε τον τίτλο, στον όμιλο Νότου της Α2 και την άνοδο, στην μεγάλη κατηγορία.

Ο κορυφαίος και πιο έμπειρος παίκτης του ΟΦΗ Αινείας Τζελάτι, ανέφερε ότι "ο στόχος ήταν να ανέβουμε και τα καταφέραμε. Συγχαρητήρια σε όλους. Θέλω όμως να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ, στον πρόεδρο, Γιάννη Δανδάλη. Αγαπάει αυτό το τμήμα και το άθλημα του βόλει, όσο λίγοι".

Για τον Τζελάτι, η χρονιά ήταν δύσκολη, καθώς προερχόταν απο ένα πολύ σοβαρό τραυματισμό πέρσι.

Ο ίδιος είπε για αυτό, ότι "αυτή η άνοδος, είναι πολύ σημαντική για μένα. Είναι μεγάλη χαρά. Ερχόμουν από ένα σοβαρό τραυματισμό πέρσι. Ηταν πολύ δύσκολο για μένα. Σημαίμει πολλά αυτό που πετύχαμε".

Για την επόμενη μέρα, μετά την άνοδο, ανέφερε ότι "θα δούμε τι θα γίνει στην Α1. Τώρα θα απολαύσουμε λίγο αυτό που καταφέραμε και σιγά-σιγά θα ξεκινήσει ο προγραμματισμός μας".

Ο Μάκης Κολτσιάκης, ανέφερε ότι "δεν υπάρχει άλλο συναίσθημα, μόνο ευτυχία. Φτάσαμε στον τελικό προορισμό. Αυτή η ομάδα χτίστηκε από το καλοκαίρι για ένα και μοναδικό στόχο την άνοδο στην Α1".

Για την προοπτική που ανοίγεται στην ομάδα, είπε ότι "η διοίκηση και ο προπονητής, θα δούν, τι πρέπει να γίνει ώστε να οργανωθεί η ομάδα σε στέρεες βάσεις. Η ομάδα αξίζει, να καθίσει χρόνια στην Α1. Μπορεί να τα καταφέρει ο ΟΦΗ".

Ο Κολτσιάκης, αναφέρθηκε και στον κόσμο του ΟΦΗ. Οπως είπε "ο κόσμος του ΟΦΗ είναι μοναδικός. Παίζαμε μακριά, αλλά ήταν και εδώ μαζί μας, αλλά και όλη τη χρονιά κοντά μας. Τον ευχαριστούμε".

Ο Μιχάλης Τεφτσής, με τη σειρά του, τόνισε πως "θέλαμε πολύ να ανέβουμε κατηγορία. Κάνουμε τρία χρόνια τώρα μια προσπάθεια. Το θέλαμε πολύ και το δείξαμε. Δεν φοβηθήκαμε ποτέ. Θέλω εκ μέρους όλης της ομάδας να ευχαριστήσω τον πρόεδρο μας Γιάννη Δανδάλη, που στηρίζει την ομάδα, πάνω απο 15 χρόνια.Ευχαριστούμε τον κόσμο που  ήταν δίπλα μας στα μπαράζ και μας βοήθησε να τα καταφέρουμε".

 

Δημήτρης Ζλατιλίδης: "Στόχος η δημιουργία, μιας αξιόλογης ομάδας"

Ο τιμονιέρης του ΟΦΗ Δημήτρης Ζλατιλίδης, έπεσε στο παρκέ, μετά τον τελευταίο νικηφόρο πόντο του ΟΦΗ, στον τελικό με τον Κέρκη, που σήμανε και την άνοδο της ομάδας στην Α1 κατηγορία. Ηταν μια ανθρώπινη αντίδραση για την πίεση που ένοιωσε, αλλά και χαρά για την σπουδαία επιτυχία.

Σχεδίασε μια σπουδαία ομάδα φέτος και είναι ο προπονητής που ανέβασε τον ΟΦΗ στην VolleyLeagueγράφοντας ιστορία.

Ο προπονητής από τον Εβρο, ανέφερε ότι «η πίεση ήταν πάρα πολύ μεγάλη. Δώσαμε ο πρόεδρος και εγώ πάρα πολύ από το είναι μας όλα αυτά τα χρόνια και σε αυτή την προσπάθεια. Επιτέλους ήρθε το αποτέλεσμα. Είμαι πάρα πολύ χαρούμενος και συγκινημένος».

Για την προοπτική που δίνει στον ΟΦΗ, η άνοδος, ανέφερε ότι «στόχος είναι η δημιουργία μίας αξιόλογης ομάδας για τη Volley League. Έχουμε όλες τις δυνατότητες για να το κάνουμε αυτό, σε όλα τα επίπεδα. Από το γηπεδικό μέχρι ό,τι χρειάζεται η μεγάλη κατηγορία. Υπάρχει τεχνογνωσία στον σύλλογο. Επίσης γνωρίζουμε και το βόλεϊ στον ΟΦΗ που είναι μία κατεξοχήν ποδοσφαιρική ομάδα και σιγά σιγά μας έχουν αγκαλιάσει. Με ηρεμία θα κάνουμε μερικά βήματα μπροστά και σταθερά, όπως κάναμε όλα αυτά τα χρόνια».

 

Γιαννης Δανδάλης: "Ο ΟΦΗ δεν θα είναι κομπάρσος στην Α1 βόλει"

Η άνοδος του ΟΦΗ στην Α1 βόλει (Volley League) αποτελεί για την Γιάννη Δανδάλη μια προσωπική δικαίωση. Το πίστεψε, το οραματίστηκε, το κατάφερε.

Μετά από μια προσπάθεια 4 ετών και ενός σχεδιασμού, με τον προπονητή Δημήτρη Ζλατιλίδη, πέτυχαν να φέρουν τον ΟΦΗ, στο υψηλότερο σκαλοπάτι του Ελληνικού βόλει.

Ο πρόεδρος του Ερασιτέχνη ΟΦΗ, που είναι ο στυλοβάτης και ο χρηματοδότης του τμήματος, είχε κάθε λόγο να αισθάνεται συγκινημένος και δικαιωμένος, γιατί το όνειρο του έγινε πραγματικότητα.

Επένδυσε αρκετά χρήματα σε αυτό και τώρα γεύεται τους καρπούς αυτής της επιτυχίας.

Τα δάκρυα, έτρεξαν από τα μάτια του προέδρου του Ερασιτέχνη ΟΦΗ, όταν ο αρχηγός της ομάδας και παίκτης-ορόσημο του ΟΦΗ, Αινείας Τζελάτι, του έδωσε τιμητικά να σηκώσει την κούπα.

Ο πρόεδρος του ΟΦΗ, με συγκίνηση και δύναμη, την έδειξε προς τον κόσμο που γέμισε το κλειστό γυμναστήριο της Νέας Ερυθραίας Στέλιος Καλαιτζής, που φιλοξένησε το Φάιναλ-Φορ.

Οι φίλαθλοι χειροκρότησαν τον ΟΦΗ ως δίκαιο και αναμφισβήτητο πρωταθλητή και του ευχήθηκαν καλή επιτυχία στο ταξίδι που ξεκινάει για την Α1 κατηγορία.

Ο Γιάννης Δανδάλης ανέφερε λίγο αργότερα για την επιτυχία του ΟΦΗ ότι «είναι τεράστια επιτυχία, όχι μόνο για το νησιώτικο βόλει, αλλά και για το Ελληνικό βόλει, το οποίο φεύγει σιγά-σιγά από την Αθήνα και τη Θεσσαλονίκη και έρχεται σε άλλες περιοχές».

Ενώ για την επόμενη μέρα του ΟΦΗ, ανέφερε πως «υπάρχει ένα πλάνο από εμάς. Ο ΟΦΗ δεν θα είναι ένας απλός κομπάρσος στην Α1. Το επόμενο διάστημα, θα ξεκινήσει ο προγραμματισμός, τόσο σε διοικητική στελέχωση του τμήματος, όσο και σε αγωνιστική.

Στόχος μας είναι ο ΟΦΗ να μείνει για χρόνια στην Α1. Δεν θέλουμε να είμαστε ένα σωματείο το οποίο θα περάσει απλά για μια χρονιά από την κατηγορία».

Μέσα στα δάφνες τις επιτυχίες και το γλέντι για την άνοδο, ο πρόεδρος του Ερασιτέχνη ΟΦΗ, δεν ξέχασε και εκείνους που πρόσφεραν στον ΟΦΗ σε δύσκολα χρόνια. Όπως είπε «αφιερώνω την άνοδο, στον προπονητή και στα παιδιά που δώσανε το εαυτό τους για 8 μήνες. Ένα μικρό κομμάτι όμως ανήκει και στους αθλητές που έχουν περάσει κατά καιρούς από τον ΟΦΗ. Και σε δύσκολες εποχές κράτησαν το σωματείο ζωντανό.

Ένα κομμάτι αξίζει σε αυτούς»

Ενώ ανανέωσε το ραντεβού με τον κόσμο του ΟΦΗ, στις μεγάλες μάχες που θα δώσει ο σύλλογος, στα σαλόνια της Α1. Όπως είπε «ευχαριστώ τους φιλάθλους, οι οποίοι και στα δυο παιχνίδια με τη Ρόδο και τον Κέρκη ήρθαν να μας υποστηρίξουν και να μας δώσουν ώθηση.

Τη νέα χρονιά τα παιχνίδια του ΟΦΗ στην Α1 βόλει, με μεγάλες και ιστορικές ομάδες, θα είναι πρόκληση και περιμένω να έχουμε ένα γεμάτο γήπεδο και να δώσει ο ΟΦΗ, ένα νέο χρώμα στην κατηγορία, αλλά και το Ελληνικό βόλει».

 

 

 

Συγχαρητήρια απο τον Περιφερειάρχη Κρήτης και τον Δήμαρχο Ηρακλείου για την άνοδο του ΟΦΗ στην Volley League

Οι τοπικές αρχές, η Περιφέρεια και ο Δήμος Ηρακλείου, συγχαίρουν την ομάδα βόλει του ΟΦΗ, για την άνοδο της, για πρώτη φορά στην ιστορία της στην Volley League.

O Περιφερειάρχης Κρήτης Σταύρος Αρναουτάκης έκανε την παρακάτω δήλωση:

«Θερμά συγχαρητήρια στους αθλητές και τους ανθρώπους του ΟΦΗ για την τεράστια επιτυχία που οδηγεί την κρητική ομάδα στη volley league ανδρών, την κορυφαία κατηγορία στη χώρα. Η πρωτόγνωρη αυτή επιτυχία τιμά το κρητικό βόλεϊ και τον κρητικό αθλητισμό και αποτελεί μια ακόμα μεγάλη διάκριση για το νησί μας».

Ο Δήμαρχος Ηρακλείου Βασίλης Λαμπρινός τόνισε με τη σειρά του: “Η άνοδος της ανδρικής ομάδας βόλεϊ του ΟΦΗ στην Α1 κατηγορία (Volleyleague), για πρώτη φορά στην ιστορία της, αποτελεί μια ακόμα σημαντική επιτυχία για τον αθλητισμό του Ηρακλείου.
Αξίζουν πολλά συγχαρητήρια σε όσους μόχθησαν για να τα καταφέρουν: τους αθλητές και τους προπονητές της ομάδας, εκείνους που εργάστηκαν αθόρυβα δίπλα τους, τον κόσμο που τους στηρίζει και ασφαλώς στους διοικούντες τον ερασιτέχνη ΟΦΗ. 
Η εξαιρετική δουλειά που κάνουν ο πρόεδρος κ. Γιάννης Δανδάλης και οι συνεργάτες του σε όλα τα τμήματα της αρμοδιότητάς τους, υπό πολύ δύσκολες συνθήκες, αποδίδει καρπούς και προσφέρει στον ηρακλειώτικο αθλητισμό: επιτυχίες, όπως η συγκεκριμένη άνοδος (και όχι μόνο), καθώς και εκατοντάδες παιδιά που μαθαίνουν από νωρίς τα οφέλη της φυσικής δραστηριότητας και διδάσκονται τα ιδανικά του ευ αγωνίζεσθαι.
Ο Δήμος Ηρακλείου, στο μέτρο των δυνατοτήτων του, θα είναι πάντα στο πλευρό τους, σε οτιδήποτε χρειαστούν”.

Κέρδισε τον Αργοναύτη και είναι κοντά στην άνοδο το μπάσκετ του ΟΦΗ

Σε μια "ζεστή" απο κόσμο ατμόσφαιρα που δημιούργησαν οι φίλαθλοι του ΟΦΗ, στα Δυο Αοράκια, η ομάδα μπάσκετ, κέρδισε τον Αργοναύτη Ραφήνας με 61-51 και παραμένει ζωντανή στο κυνήγι της ανόδου.

Η τριπλή ισοβαθμία παραμένει στην κορυφή με τον ΟΦΗ να είναι τρίτος, καθώς Μελίσσια και Λοκρός Αταλάντης συνέχισαν με νίκες, ωστόσο οι αντίπαλοι του ΟΦΗ θα παίξουν μεταξύ τους και ο στόχος της ομάδας του Βασίλη Ράλλη είναι το 3Χ3 που δίνει άνοδο, απο την Γ στην Β' Εθνική.

Ο ΟΦΗ έφτασε εύκολα στη νίκη και βλέπει το επόμενο παιχνίδι με τον Ικαρο Νέας Σμύρνης.

Τα δεκάλεπτα: 11-15, 33-24, 43-33, 61-51

ΟΦΗ (Ράλλης): Μητρόπαπας 7, Κριθινάκης, Τσερκιτζόγλου 2, Καρλάφτης, Αγαπιάδης 17(3), Πάλλης 5, Πετράκης 15(1), Καμπάκας, Αντωνόπουλος 9(1), Μπουμπάρης 2, Μαλιαράκης, Καραλής 4.

Αργοναύτης Τριγλίας Ραφήνας (Γιαννακόπουλος): Καλογερόπουλος 3(1), Χωματάς 10(1), Τσίρος 1, Συγγούνας 7(1), Τύρλας 15(1), Ζερβός 9(1), Σιλιτζήρης 4, Γαλιατσάτος, Μητσάκης, Σβαρνάς, Ζέρβας, Σταμέλος 2.

Το πρόγραμμα και τα αποτελέσματα της αγωνιστικής (23η):

Σάββατο 13/4

ΒΑΟΛ Χίου-Ίκαρος Ν. Σμύρνης 71-73

Κυριακή 14/4

ΚΑΠ-Μελίσσια 58-90
ΟΦΗ-Αργοναύτης Τριγλίας Ραφήνας 61-51
Καλλιθέα Ρόδου-ΕΦΑΟΖ 70-61
Άρης Θήβας-Κορωπί 89-81
Λοκρός Αταλάντης-Ερμής Σχηματαρίου 99-74
Έξω Παναγίτσα-Δειλινό 84-74

Η επόμενη

Αργοναύτης Τριγλίας Ραφήνας-ΚΑΠ

Ίκαρος Ν. Σμύρνης-ΟΦΗ
ΒΑΟΛ Χίου-Δειλινό
Μελίσσια-Καλλιθέα Ρόδου
ΕΦΑΟΖ-Άρης Θήβας
Κορωπί-Λοκρός Αταλάντης
Ερμής Σχηματαρίου-Έξω Παναγίτσα

Subscribe to this RSS feed
Best gambling websites website
Live Here Chicago