A+ A A-

Items filtered by date: Δευτέρα, 01 Απριλίου 2019 - ΟΦΗ ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΗΣ

Το ευχαριστώ της ομάδας βόλει του ΟΦΗ στον κόσμο: "Το όνειρο είναι κοντά!"

Το βόλει του ΟΦΗ είναι έτοιμο να γράψει ιστορία, καθώς διεκδικεί με αξιώσεις την άνοδο του στην Α1 βόλει, για πρώτη φορά στην ιστορία του.

Στο ντέρμπι με τη Ρόδο, στο κλειστό γυμναστήριο του Βαρδινογιάννειου αθλητικού κέντρου, για το πρωτάθλημα της Α2, ο κόσμος του ΟΦΗ έδωσε βροντερό "παρών" και βοήθησε τα μέγιστα τους αθλητές του ΟΦΗ να φτάσουν στη νίκη με 3-1 σετ, που τους φέρνει αγκαλιά με την πρώτη θέση και τους οδηγεί στα μπαράζ για την άνοδο, όπου 4 ομάδες (φάιναλ-φορ) θα διεκδικήσουν ένα εισιτήριο για την Α1 κατηγορία.

Η ατμόσφαιρα στο κλειστό γυμναστήριο του ΟΦΗ, αλλά και η εικόνα της ομάδας θύμιζε...Α1, σε ένα παιχνίδι διαφήμιση του βόλει.

Στον ΟΦΗ στάζουν μέλι για τον κόσμο και στην ανακοίνωση που εξέδωσαν τον καλούν να ακολουθήσει την ομάδα και στα μπαράζ ανόδου, όπου και αν αυτά γίνουν καθώς "το όνειρο είναι κοντά!".

Αναλυτικά η ανακοίνωση του Ερασιτέχνη ΟΦΗ:

"Το Διοικητικό Συμβούλιο του Ερασιτέχνη ΟΦΗ και το τμήμα βόλει, ευχαριστούν τον κόσμο της ομάδας, για την εκπληκτική ατμόσφαιρα, που δημιούργησε στο κλειστό γυμναστήριο του Βαρδινογιάννειου αθλητικού κέντρου, στο παιχνίδι με τη Ρόδο.
Αυτόν τον κόσμο τον θέλουμε και στα μπαράζ που θα δώσουμε για την άνοδο στην Α1, όπου και αν αυτά τελικά γίνουν.
Ο ΟΦΗ έχει κόσμο σε όλη την Ελλάδα και είμαστε βέβαιοι ότι οι φίλαθλοι θα είναι μαζί μας, στην ,μεγάλη προσπάθεια που κάνουμε για να ανεβάσουμε τον ΟΦΗ για πρώτη φορά στην ιστορία του, στην Α1 κατηγορία.
Το παιχνίδι με τη Ρόδο, ήταν μια διαφήμιση του βόλει, αλλά και μια ατμόσφαιρα, που έδειξε ότι ο ΟΦΗ εφ’ όσον ανέβει στην Α1, θα της δώσει ένα άλλο χρώμα!
Ανανεώνουμε το ραντεβού μας στα μπαράζ, λοιπόν!
Το όνειρο είναι κοντά!".

Δείτε το VIDEO, που ανέβηκε στην επίσημη σελίδα του ΟΦΗ στο Facebook με την ατμόσφαιρα στο κλειστό του ΟΦΗ, μετά το παιχνίδι με τη Ρόδο.

Σκακιστικές επιτυχίες του ΟΦΗ

Την περασμένη βδομάδα ξεκίνησαν οι αγώνες των φετινών διασυλλογικών διοργανώσεων της ΕΣΣΚ, με σημαντικές επιτυχίες των ομάδων του ΟΦΗ. Στο ομαδικό κύπελλο Κρήτης ο ΟΦΗ με δύο διαδοχικές νίκες προκρίθηκε στο final four που θα διεξαχθεί στις 11-12 Μαΐου, με τη συμμετοχή ακόμη της Σκακιστικής Ακαδημίας Χανίων, της Σ.Α. Γαζίου και του ΟΑΑ Ηράκλειο. 
Τα αποτελέσματα του 1ου γύρου ήταν τα εξής: Π.Ο.Α. - Σ.Ο.Η. 1-3, ΠΗΓΑΣΟΣ - Ο.Φ.Η.2000 1-3, Σ.Ο.ΑΝΩΓΕΙΩΝ - Ο.Φ.Η. 1,5-2,5, Ο.Α.Α.Η. - ΛΑΤΩ 3,5-0,5, ΝΕΟΙ ΗΡΟΔΟΤΟΥ - Σ.Α.ΓΑΖΙΟΥ 0,5-3,5, Σ.Α.Χ. - ΣΚ.Ο.Ρ. 3-1, Ο.Φ.Σ.Χ. - ΚΥΔΩΝ 1,5-2,5 και Ο.Α.Χ. - ΚΑΪΣΣΑ 0–4.
Στον δεύτερο γύρο τα αποτελέσματα ήταν τα εξής: Σ.Ο.Η. - Σ.Α. ΓΑΖΙΟΥ 0-3,5 (χωρίς αγώνα), ΚΑΪΣΣΑ - Ο.Α.Α.Η. 1-3, ΚΥΔΩΝ - Σ.Α.Χ. 0,5-3,5 και Ο.Φ.Η. - Ο.Φ.Η. 2000 3,5-0,5 (Χριστοδούλου – Λυριντζάκης 1-0, Παναγιωτάκος – Κοτσίνης 1-0, Κουβίδης – Καδιάνης 1-0, Παπιδάκης – Φραγκιαδάκης ισοπαλία) .

Παράλληλα άρχισαν οι αγώνες στον προκριματικό όμιλο ανόδου στην Α΄ Εθνική (Π.Ο.Α. Κρήτης) και στον όμιλο Κρήτης της Β΄ Εθνικής. Στον Π.Ο.Α. Κρήτης μετά την αποχώρηση του ΟΑΧ 2000, μετέχουν τελικά 7 ομάδες, από τις οποίες η 1η της τελικής βαθμολογίας θα ανέλθει στην Α΄ Εθνική όπου ήδη αγωνίζονται η ΣΑΧ, ο Κύδων, ο ΟΑΧ, ο ΣΟΗ και ο ΟΦΗ. Στην 1η αγωνιστική ο ΟΦΗ 2000 σημείωσε σπουδαία νίκη εκτός έδρας επί της Σ.Α. Γαζίου με 3-7, κάνοντας ένα σημαντικό βήμα για την παραμονή στην κατηγορία. Αναλυτικά ανά σκακιέρα είχαμε:
1) Drenchev – Λυριντζάκης ισοπαλία
2) Γρατσέας – Παπαθανασίου ισοπαλία
3) Μαρούντας – Καδιάνης ισοπαλία
4) Στεφανάτος – Φραγκιαδάκης 0-1
5) Γρατσέα – Βαρβεράκη ισοπαλία
6) Κοντογιάννη – Μπαντά 1-0
7) Φασουλά – Καπνιστού 0-1
8) Αλεξανδράκης Γ. – Ξηρουχάκης 0-1
9) Γεωργακάκης – Κοτσίνης 0-1
10)Αλεξανδράκης Αθ. – Ροδιτάκης 0-1

Στις άλλες συναντήσεις τα αποτελέσματα ήταν: Λατώ Αγ. Νικολάου – ΟΑΑ Ηράκλειο 3,5 – 6,5 και Σκ.Ο. Ρεθύμνου – Κάισσα Χανίων 3-7, ενώ ο ΟΦΣ Χανίων νίκησε χωρίς αγώνα τον ΟΑ Χανίων με 9,5 – 0.

Στη Β΄ Εθνική είχαμε τα εξής αποτελέσματα: Σ.Α.Χερσονήσου - Σ.Ο.Ανωγείων 1-9, Λέων Κάντια – Καμάρα Αγ.Νικολάου 8,5-1,5, ΕΓΟΗ – Νέοι Ηροδότου 1-9, Π.Ο.Ατσαλένιου – Ιδαίοι Ανωγείων 8,5-1,5, Πήγασος – Α.Ο.Κισσάμου 1,5-8,5, Σ.Ο. Ανωγείων – ΠΟΑ 7-3,
Α.Ο.Κισσάμου – Λέων Κάντια 3,5-6,5 , Νέοι Ηροδότου – Αποκόρωνας 7,5 – 2 , Ιδαίοι - Χερσόνησος 3,5-6,5 , Καμάρα – ΕΓΟΗ 9,5 – 0. 
Οι αγώνες θα συνεχιστούν το επόμενο Σαββατοκύριακο.

Βασίλης Ράλλης: "Το παιχνίδι με τα Μελίσσια θα κρίνει τον τίτλο, όχι την άνοδο"

"Το παιχνίδι με τα Μελίσσια θα κρίνει τον πρωταθλητή και όχι την άνοδο" τονίζει ο προπονητής της ομάδας μπάσκετ του ΟΦΗ, Βασίλης Ράλλης, για το επόμενο και πολύ σημαντικό εκτός έδρας παιχνίδι του ΟΦΗ, που παραμένει πρώτος, στον 2ο όμιλο Νότου στην Γ' Εθνική.

Ο ΟΦΗ κέρδισε τον Φιλαθλητικό με 65-56 και παραμένει στην πρώτη θέση και όπως δήλωσε ο τεχνικός του ΟΦΗ, για το παιχνίδι  "δεν ήμασταν καλοί επιθετικά γιατί είχαμε διάφορα προβλήματα κατά την διάρκεια της εβδομάδας και το τελευταίο που προέκυψε ήταν με τον Τσερκιτζόγλου. Δοκιμάσαμε ωστόσο διάφορα πράγματα εν όψει των επόμενων αγώνων, κρατάμε τη νίκη και πάμε στο παιχνίδι με τα Μελίσσια όπου θα κρίνει τον πρωταθλητή και όχι την άνοδο".

Στο μεταξύ, με ανακοίνωση της, η Επιτροπής Μπάσκετ του Ο.Φ.Η., ευχαριστεί  "την εταιρεία HaMed Χαλαμπαλάκης η οποία διακινεί αναλώσιμο υλικό και ιατροτεχνολογικό εξοπλισμό σε νοσοκομεία, κέντρα υγείας και κλινικές σε όλη την Ελλάδα. Η εταιρεία HaMed Χαλαμπαλάκης αποτελεί έναν άξιο συμπαραστάτη της φετινής προσπάθειας που κάνει το τμήμα μπάσκετ. Η συμβολή της είναι πολύ σημαντική στην φετινή προσπάθεια που κάνει το τμήμα μπάσκετ ώστε οι αθλητές του Ο.Φ.Η. να έχουν την καλύτερη δυνατή φροντίδα τόσο στις προπονήσεις όσο και στους επίσημους αγώνες".

Subscribe to this RSS feed

Κονσόλα Αποσφαλάτωσης του Joomla!

Συνεδρία

Πληροφορίες Προφίλ

Χρήση Μνήμης

Ερωτήματα Βάσης Δεδομένων