A+ A A-

Items filtered by date: Παρασκευή, 08 Μαρτίου 2019 - ΟΦΗ ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΗΣ

Γιάννης Δανδάλης: "Η οικογένεια του ΟΦΗ ενωμένη, δείχνει τη δυναμική της"

Mε τη φράση «η οικογένεια του ΟΦΗ ενωμένη, δείχνει τη δυναμική της»  ο πρόεδρος του Ερασιτέχνη ΟΦΗ Γιάννης Δανδάλης, έστειλε μήνυμα ενότητας, στον απόηχο του ετήσιου χορού του συλλόγου, στο κέντρο "Κουρήτες".

Ο πρόεδρος του Ερασιτέχνη ΟΦΗ, στην όμορφη αυτή βραδιά που ήταν παρόντες εκπρόσωποι απο όλη την οικογένεια του ΟΦΗ (ΠΑΕ ΟΦΗ 1925, παλαίμαχοι, οργανωμένοι σύνδεσμοι, παλιοί και νέοι παράγοντες, αθλητές του ΟΦΗ και γονείς), τόνισε την σημασία, ο ΟΦΗ να πορευθεί ενωμένος.

Στάθηκε στο πετυχημένο 2018 για το σύλλογο συνολικά, που είχε και την επιστροφή της ποδοσφαιρικής ομάδας στην Σούπερ Λίγκ, αλλά και πολλές και σημαντικές επιτυχίες για τα τμήματα του Ερασιτέχνη ΟΦΗ και ευχήθηκε ανάλογες σημαντικές επιδόσεις και στη φετινή χρονιά.

Ο Γιάννης Δανδάλης, τόνισε ότι «θέλουμε, όπως συνέβαινε παλιά, που ο χορός του Ερασιτέχνη ΟΦΗ, ήταν ένας θεσμός για την πόλη, το ίδιο να συμβαίνει και τώρα, ώστε όλη η οικογένεια του ΟΦΗ ενωμένη, να δείχνει τη δυναμική της».

Για το 2018 ο πρόεδρος του Ερασιτέχνη ΟΦΗ ανέφερε ότι «το 2018 ήταν πολύ πετυχημένο για μας σαν σωματείο. Ηταν μια σημαντική χρονιά για τον ΟΦΗ συνολικά Συνοδεύτηκε με την άνοδο στην Σούπερ Λίγκ, της ποδοσφαιρικής μας ομάδας. Είχαμε συμμετοχή στην Α’ Εθνική γυναικών της γυναικείας ομάδας ποδοσφαίρου. Είχαμε επίσης συμμετοχή στην Α1 κατηγορία της ομάδας πόλο. Το σκάκι έχει σταθεροποιηθεί στην Α’ κατηγορία. Τα επόμενα χρόνια θα συνεχίσουμε με σκληρή δουλειά, με στόχο ανάλογες επιτυχίες».
Ο ταμίας του Ερασιτέχνη ΟΦΗ Κώστας Βαρβεράκης ανέφερε ότι «ο χορός μας ήταν μια σημαντική βραδιά, για όλη την οικογένεια του ΟΦΗ και ευχαριστούμε όλους που ήταν μαζί μας. Βραβεύσαμε σημαντικούς αθλητές μας για τη φετινή χρονιά με πανελλήνιες διακρίσεις. Εύχομαι ακόμα μεγαλύτερες επιτυχίες σε όλο τον ΟΦΗ».
Ο δήμαρχος Ηρακλείου Βασίλης Λαμπρινός συνεχάρη τον Ερασιτέχνη ΟΦΗ, για το έργο που επιτελεί.

Όπως είπε «αξίζουν συγχαρητήρια στην διοίκηση του Ερασιτέχνη ΟΦΗ, γιατί κρατάει ζωντανά πολλά τμήματα και αυτό συντελεί στο να ασχολούνται οι νέοι του Ηρακλείου με τον αθλητισμό. Τους ευχαριστώ για αυτό και να τους πω ότι η προσπάθεια τους αξιολογείται, όπως της αξίζει».

Ο Ερασιτέχνης ΟΦΗ σήμερα

Ό Ερασιτέχνης ΟΦΗ δεν είναι μόνο το μεγαλύτερο αθλητικό σωματείο του νησιού. Είναι ένα απο τα μεγαλύτερα στην Ελλάδα. Με 1500 αθλητές στα αγωνιστικά του τμήματα και στις υποδομές. Με 8 αθλήματα που φιλοξενεί στις τάξεις του. Δύσκολα βρίσκει κανείς στην Ελλάδα, σωματείο με τόσα αθλήματα.

Με ιδιόκτητες γηπεδικές εγκαταστάσεις. Το γήπεδο Θεόδωρος Βαρδινογιάννης. Το Βαρδινογιάννειο αθλητικό κέντρο. Το κλειστό γυμναστήριο του ΟΦΗ στο Βαρδινογιάννειο αθλητικό κέντρο.

Το γήπεδο στην περιοχή της Αμμουδάρας, το οποίο με την βοήθεια των Αρχών, ο Ερασιτέχνης ΟΦΗ έχει ήδη ξεκινήσει την προσπάθεια να αναβαθμίσει.
Ο Ερασιτέχνης ΟΦΗ, είναι ένα αθλητικό σωματείο με μεγάλη κοινωνική και αθλητική προσφορά στον τόπο.
Τα τμήματα του είναι σε πολύ υψηλό επίπεδο.

Το βόλει είναι προ των πυλών να ανέβει στην Α1 για πρώτη φορά στην ιστορία του.
Το πόλο, έπεσε απο την Α1 και είναι μια σταθερή δύναμη στην Α2 κατηγορία.
Ο στίβος είναι σταθερά στην πρώτη δεκάδα στην Ελλάδα με κορυφαίους πρωταθλητές εντός και εκτός Ελλάδος.
Το μπάσκετ, είναι στην πρώτη θέση στην Γ' Εθνική και κοντά στην άνοδο στην β' κατηγορία.
Οι γυναίκες του ΟΦΗ στο ποδόσφαιρο, είναι πρώτες στην Β' Εθνική και κοντά στην επιστροφή τους, στην Α' Εθνική.
Τα κορίτσια του ΟΦΗ στο μπάσκετ κατέκτησαν το πρωτάθλημα Κρήτης.
Το σκάκι του ΟΦΗ είναι στην Α' Εθνική και διαγράφει σπουδαία πορεία.
Η ακαδημία ποδοσφαίρου τροφοδοτεί τα τμήματα υποδομής της ΠΑΕ ΟΦΗ με ταλέντα και ήδη βλέπουμε παιδιά να καλούνται στις μικρές εθνικές ομάδες, αλλά και να υπογράφουν συμβόλαια με την πρώτη ομάδα.
Καλή δουλειά γίνεται στην κολύμβηση, αλλά και στις υποδομές όλων των τμημάτων του Ερασιτέχνη ΟΦΗ.

O Λευτέρης Αυγενάκης συνεχάρη τις γυναίκες του ΟΦΗ, για την κατάκτηση του τίτλου

Ημέρα της γυναίκας η Παρασκευή 8 Μαρτίου και ο Γραμματέας ΠΕ ΝΔ – Βουλευτής Ηρακλείου κ. Λ. Αυγενάκης με επιστολή που έστειλε στον Ερασιτέχνη ΟΦΗ, συγχαίρει τη γυναικεία ομάδα μπάσκετ του ΟΦΗ, η οποία πρόσφατα αναδείχθηκε πρωταθλήτρια Κρήτης.

Στην ανακοίνωση του, ο Ηρακλειώτης βουλευτής αναφέρει ότι "η νίκη σας, σήμερα, την Παγκόσμια Ημέρα της Γυναίκας, έχει υψηλό συμβολισμό. Είναι η απτή απόδειξη ότι η γυναίκα μπορεί και πρωτοστατεί σε κάθε τομέα και δραστηριότητα της ζωής διαδραματίζοντας πολλαπλούς ρόλους παράλληλα: επαγγελματίας, αθλήτρια, μητέρα, σύζυγος, γυναίκα".

Η επιστολή του Λευτέρη Αυγενάκη στον Ερασιτέχνη ΟΦΗ, αναφέρει:

«Εκφράζω τα θερμά μου συγχαρητήρια σε αθλήτριες, τεχνικό επιτελείο και διοίκηση της γυναικείας ομάδας καλαθοσφαίρισης του Ο.Φ.Η. για την κατάκτηση του Παγκρήτιου Πρωταθλήματος δύο αγωνιστικές πριν από το φινάλε.
Πραγματοποιώντας σπουδαίες εμφανίσεις και έχοντας σταθερά υψηλή απόδοση καθ’ όλη τη διάρκεια της αγωνιστικής σεζόν, δίκαια βρίσκεστε στην κορυφή και αποτελείτε τρανό παράδειγμα προς μίμηση για όλους μας, ιδίως δε για τις νεότερες ηλικίες.
Η νίκη σας, σήμερα, την Παγκόσμια Ημέρα της Γυναίκας, έχει υψηλό συμβολισμό. Είναι η απτή απόδειξη ότι η γυναίκα μπορεί και πρωτοστατεί σε κάθε τομέα και δραστηριότητα της ζωής διαδραματίζοντας πολλαπλούς ρόλους παράλληλα: επαγγελματίας, αθλήτρια, μητέρα, σύζυγος, γυναίκα. 
Σας εύχομαι καλή επιτυχία στα μπαράζ ανόδου που ακολουθούν, έτσι ώστε τη νέα αγωνιστική χρονιά να σας παρακολουθούμε στην Α2».

Δυνατά παιχνίδια για τα τμήματα του ΟΦΗ το Σαββατοκύριακο-Δείτε το πρόγραμμα

Σημαντικά παιχνίδια και αυτό το Σαββατοκύριακο (9-10/3) για τα τμήματα του Ερασιτέχνη ΟΦΗ, τα οποία δίνουν πολύ σημαντικά παιχνίδια για τους στόχους τους.

Το βόλει του ΟΦΗ, δίνει ένα πολύ σημαντικό παιχνίδι στη Ρόδο (Σάββατο 9/3, 4μμ)  για την 2η αγωνιστική, των πλέι-οφ της Α2 και θέλει τη νίκη ώστε να έρθει ακόμα πιο κοντά στο στόχο της ανόδου στην Α1.

Το πόλο, αγωνίζεται την Κυριακή (10/3, 4μμ) στο κολυμβητήριο Χαιδαρίου με τα Δελφίνια μεταμόρφωσης για το πρωτάθλημα της Α2, σε ένα σημαντικό παιχνίδι, απέναντι σε ένα αντίπαλο με τον ίδιο στόχο, αυτόν της παραμονής.

Ενώ τα κορίτσια του ΟΦΗ στο  ποδόσφαιρο, δίνουν ένα ακόμη σημαντικό παιχνίδι, το Σάββατο  (9/3, 3.30μμ) με τον Τριαντών Ιαλυσού (Ρόδος) για το πρωτάθλημα της Β’ Εθνικής γυναικών.

Δεν υπάρχει αγωνιστική υποχρέωση για το τμήμα μπάσκετ του ΟΦΗ, αλλά και για τον στίβο και την κολύμβηση του ΟΦΗ. Όπως και για την ακαδημία ποδοσφαίρου του Ερασιτέχνη ΟΦΗ, λόγω του τριημέρου της Καθαρής Δευτέρας.

Αναλυτικά η αγωνιστική δράση των τμημάτων του Ερασιτέχνη ΟΦΗ:

BOΛΕΙ

ΣΑΒΒΑΤΟ 09/03/2019 

Α2 ΒΟΛΕΙ Β ΦΑΣΗ ΡΟΔΟΣ 16:00 ΡΟΔΟΣ ΟΦΗ

ΜΠΑΣΚΕΤ

ΣΑΒΒΑΤΟ 09/03/2019 

FUNNYBALLTEI 9:30-14:30 
ΔΟΠΑΦΜΑΗ ΒΑΚ 10:00 ΚΑΒΑ ΠΕΤΡΑΚΗ-ΤΕΕ ΤΑΚ
ΔΟΠΑΦΜΑΗ ΒΑΚ 12:00 ΠΣ ΓΟΥΒΕΣ-ΠΟΡΟΣ
ΕΦΗΒΟΙ ΜΠΑΣΚΕΤ (EΞ ΑΝΑΒΟΛΗΣ) ΛΙΝΤΟ 10:00 ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ -ΟΦΗ

ΠΟΛΟ

ΚΥΡΙΑΚΗ 10/03/2019 

ΠΟΛΟ ΑΝΔΡΩΝ ΧΑΙΔΑΡΙ 16:00 ΔΕΛΦΙΝΙΑ-ΟΦΗ

ΓΥΝΑΙΚΕΙΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

ΣΑΒΒΑΤΟ 09/03/2019 

ΓΥΝΑΙΚΕΙΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΚΡΟΥΣΩΝΑΣ 15:30 ΟΦΗ-ΤΡΙΑΝΤΩΝ ΙΑΛΥΣΟΥ

Subscribe to this RSS feed
Best gambling websites website
Live Here Chicago