A+ A A-

Items filtered by date: Σάββατο, 09 Νοεμβρίου 2019 - ΟΦΗ ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΗΣ

Την ήττα με 3-1 απο τον Ολυμπιακό γνώρισε το βόλει του ΟΦΗ

Την ήττα με 3-1 σετ απο τον Ολυμπιακό, στο κλειστό του Ρέντη, γνώρισε ο ΟΦΗ για την δεύτερη αγωνιστική της Volley League. Ο ΟΦΗ κατάφερε πάντως να πάρει ένα σετ απο τον ισχυρό Ολυμπιακό και δείχνει ότι ανεβαίνει.
Εξαιρετική η εικόνα του ΟΦΗ στο δεύτερο σετ το οποίο και πήρε ισοφαρίζοντας σε 1-1 (22-25), αλλά και στο τρίτο σετ, το οποίο έχασε με 25-21.
Ο πρωτοπόρος Ολυμπιακός, πήρε εύκολα το πρώτο (25-16), ο ΟΦΗ ισοφάρισε σε 1-1 σετ, παίρνοντας το δεύτερο (22-15), στο τρίτο σετ ο ΟΦΗ έβαλε κόντρα στον μεγάλο του αντίπαλο, αλλά τελικά ο Ολυμπιακός το πήρε με 25-21 (2-1), ενώ πήρε και το τέταρτο (25-15) για το τελικό 3-1.
Ο προπονητής του ΟΦΗ Δημήτρης Ζλατιλίδης ανέφερε στην επίσημη σελίδα του Ερασιτέχνη ΟΦΗ, ofierasitechnis.gr, ότι "πήγαμε πολύ καλά κατά διαστήματα και ανταποκριθήκαμε απέναντι στον Ολυμπιακό. Ηταν ένα ωραίο παιχνίδι, το χάρηκαν οι παίκτες και τώρα προετοιμαζόμαστε για το πολύ σημαντικό παιχνίδι για μας με τον Παμβοχαικό στο γήπεδο μας, στο οποίο θέλουμε την συμπαράσταση των φιλάθλων μας, για να κάνουμε την πρώτη μας νίκη. Βγάλαμε δυο δύσκολα παιχνίδια με Παναθηναικό και Ολυμπιακό και πλέον, βλέπουμε το επόμενο παιχνίδι".
Τα σετ: 25-16, 22-25,25-21, 25-15. #ofivolleyball
ΟΦΗ (Zλατιλίδης): Ρουμελιωτάκης 10, Στοροζίλοφ 2, Κομητούδης, Κοσκινάς, Γκαράς, Τσέλιος 6,Ουρτάδο 2, Καραμπαλί 4, Σαρηκείσογλου 7, Τσούλαφιτς 15.
Παρακάτω η στατιστική εικόνα της ομάδας βόλει του ΟΦΗ στο παιχνίδι με τον Ολυμπιακό.
 
 

 

Subscribe to this RSS feed

Κονσόλα Αποσφαλάτωσης του Joomla!

Συνεδρία

Πληροφορίες Προφίλ

Χρήση Μνήμης

Ερωτήματα Βάσης Δεδομένων