A+ A A-

Items filtered by date: Τρίτη, 05 Νοεμβρίου 2019 - ΟΦΗ ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΗΣ

Το μπάσκετ του ΟΦΗ στον Περιφερειάρχη

Μια φανέλα της ομάδας μπάσκετ του ΟΦΗ, έδωσαν στον Περιφερειάρχη Κρήτης, Σταύρο Αρναουτάκη, τα μέλη της επιτροπής μπάσκετ του ΟΦΗ με σκοπό να τον ευχαριστήσουν για την συμπαράσταση στο τμήμα.

Η συνάντηση έγινε το μεσημέρι της Δευτέρας (4/11) στο γραφείο του Περιφερειάρχη, με παρόντες εκ μέρους της ομάδας μπάσκετ του ΟΦΗ τον Πρόεδρο της επιτροπής   Μανώλη Αλεξάκη, τον υπεύθυνο οικονομικών, Τάκη Χωραϊτη, τον υπεύθυνο δημοσίων σχέσεων, Ηρακλή Σφακιανάκη και τον καλαθοσφαιριστή  του ΟΦΗ, Κώστα Αγαπιάδη.

Η συνάντηση έγινε σε άψογο κλίμα και ο Περιφερειάρχης Κρήτης ενημερώθηκε για το αγωνιστικό πρόγραμμα της ομάδας, ενώ συνεχάρη τον μπασκετικό ΟΦΗ για την άνοδο στη Β' Εθνική και ευχήθηκε καλή επιτυχία στο δύσκολο πρόγραμμα των αγωνιστικών υποχρεώσεων. Στο τέλος, ο κ. Αρναουτάκης ανέφερε ότι η Περιφέρεια Κρήτης συνεχίζει να στηρίζει έμπρακτα το μπάσκετ του ΟΦΗ, που χαρακτηρίζεται για την άψογη αθλητική συμπεριφορά του και την ανάδειξη του "ευ αγωνίζεσθαι".

Στην φωτογραφία, ο πρόεδρος της Επιτροπής μπάσκετ του ΟΦΗ, Μανόλης Αλεξάκης (δεξιά), ο Περιφερειάρχης Κρήτης Σταύρος Αρναουτάκης και ο υπεύθυνος οικονομικών, της επιτροπής μπάσκετ του ΟΦΗ, Τάκης Χωραϊτης.

 

Εγινε...παλατάκι (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ)

Ο ΟΦΗ ανέβηκε για πρώτη φορά στην ιστορία του στην Volley League και το "παλατάκι" του ΟΦΗ, έβαλε τα ...καλά του, για να υποδεχθεί το πρώτο μεγάλο παιχνίδι κόντρα στον Παναθηναικό.

Ολη την εβδομάδα που προηγήθηκε της αναμέτρησης, το κλειστό έμοιαζε με εργοτάξιο, προκειμένου να είναι όλα έτοιμα για την αναμέτρηση.

Το παρκέ βάφτηκε, όπως προβλέπουν οι κανονισμοί, ο φωτισμός ενισχύθηκε σε πολύ μεγάλο βαθμό, ενώ το γήπεδο "στήθηκε" με τους χορηγούς του ΟΦΗ και της ΕΣΑΠ, σε μια όμορφη εικόνα, η οποία σχολιάστηκε θετικά απο όλους.

Ακόμη, μπήκε δυνατή γραμμή ίντερνετ, που είναι απαραίτητη για την γραμματεία και την συνεργασία των ομάδων με τους στατιστικολόγους τους, αλλά και για τους διαιτητές (ηλεκτρονικό φύλλο αγώνα) και τους  εκπροσώπους των ΜΜΕ.

Δημιουργήθηκε η αίθουσα τύπου για τις ανάγκες της συνέντευξης τύπου, προπονητών και παικτών.

Τοποθετήθηκαν πόστερ με φωτογραφίες απο την ιστορική άνοδο της ομάδας, στα αποδυτήρια, στην αίθουσα τύπου, αλλά και μέσα στο κλειστό γυμναστήριο.

Ακόμη, έγινε συνολικός καθαρισμός του χώρου των κερκίδων και των αποδυτηρίων.

Η Γενική εικόνα του κλειστού γυμναστηρίου του ΟΦΗ για το πρώτο παιχνίδι της Volley League ήταν πολύ καλή, όπως παραδέχθηκαν παρατηρητές, αλλά και τα μέλη της αντίπαλης ομάδας.

Βέβαια, στόχος του ΟΦΗ είναι να συνεχίσει την γενικότερη αναβάθμιση της εγκατάστασης και με άλλα σημαντικά θέματα, που θα κάνουν το κλειστό γυμναστήριο του ΟΦΗ, ακόμη πιο λειτουργικό για τη συνέχεια.

Ωστόσο, για να πάνε όλα κατ ευχήν στο πρώτο παιχνίδι, ο Ερασιτέχνης ΟΦΗ και το Τ.Α.Α Ο.Φ.Η. ΒΟΛΕΙ θα ήθελε να ευχαριστήσει όλους εκείνους που βοήθησαν ώστε να κερδηθεί το στοίχημα και να μπορέσει το κλειστό γυμναστήριο του ΟΦΗ, να αλλάξει όψη σε σύντομο χρονικό διάστημα και να φιλοξενήσει το πρώτο παιχνίδι στην Volley League.

Συγκεκριμένα ευχαριστεί:

-Τον Δήμαρχο Μαλεβιζίου Μενέλαο Μποκέα και τα στελέχη της τεχνικής υπηρεσίας του Δήμου για την άριστη συνεργασία, αλλά και το ιδιαίτερο προσωπικό ενδιαφέρον του δημάρχου για τον ΟΦΗ.

-Τον Περιφερειάρχη Κρήτης Σταύρο Αρναουτάκη και τον Αντιπερειφερειάρχη και υπεύθυνο για θέματα αθλητισμού Νίκο Συριγωνάκη.

-Το πρώην μέλος του Δ.Σ. του Ερασιτέχνη ΟΦΗ και πολιτικό μηχανικό Μάνο Ξημέρη, ο οποίος με τη γνώση του, έλυσε πολλά απο τα προβλήματα που υπήρχαν.

-Τον Γιώργο Περβολαράκη και την εταιρεία του Τεχνική Μονωτική, για την βαφή του παρκέ, στα χρώματα που μας υπέδειξε η  ΕΠΣΑΠ.

-Το πρώην μέλος του Δ.Σ. του Ερασιτέχνη ΟΦΗ και της ΠΑΕ ΟΦΗ Κώστα Ζερβάκη και τους συνεργάτες του, για όλη την ηλεκτρολογική δουλειά που έγινε και την τόνωση του φωτισμού.

-Την εταιρεία "Επιπλο Καρπαθιωτάκης" για την ανακατασκευή της αίθουσας τύπου.

Την εταιρεία New Art και τον Πάρη Παπατσαρούχα για τα πόστερ της ομάδας με ιστορικές φωτογραφίες απο την άνοδο στην Volley League.

-Την εταιρεία MKS Μεταξαράκη για την συνεργασία μας, σε θέματα διαφήμισης και μάρκετινγκ, αλλά και για το match program, που διαθέσαμε στους φιλάθλους μας.

-Την εταιρεία City Εvents για την μουσική και ηχητική κάλυψη του αγώνα.

-Την αστυνομία για την άριστη συνεργασία που είχαμε ώστε να κυλήσουν όλα στην εντέλεια.

-Τον φίλαθλο κόσμο του ΟΦΗ, που προστάτεψε το παλατάκι μας, το οποίο ευελπιστούμε ότι θα αποτελέσει φέτος τη μεγάλη μας δύναμη για την επίτευξη των στόχων μας.

Σε κάθε παιχνίδι θα προσπαθήσουμε να γινόμαστε καλύτεροι!

 

 

 

 

 

 

 

 

Subscribe to this RSS feed
Best gambling websites website
Live Here Chicago