A+ A A-

Items filtered by date: Σάββατο, 28 Οκτωβρίου 2017 - ΟΦΗ ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΗΣ

Ανακοίνωση της Επιτροπής μπάσκετ του ΟΦΗ: "Ο κόσμος να στηρίξει την ομάδα!"

Στήριξη απο τον κόσμο του ΟΦΗ ζητάει η Επιτροπής μπάσκετ με αφορμή, το καλό ξεκίνημα που έχει κάνει η ομάδα στο πρωτάθλημα της Γ' Εθνικής. Η ανακοίνωση αναφέρει:

"Με αφορμή το θέμα των ημερών που έχει προκύψει και ομολογουμένως δεν μας αφήνει να χαρούμε την μέχρι τώρα πορεία της ομάδας μας στο Πρωτάθλημα Μπάσκετ Γ εθνικής, η Επιτροπή Μπάσκετ του Ο.Φ.Η θέλουμε να τοποθετηθούμε επ αυτού ώστε να μην γίνεται επιπλέον ζημία στην ομάδα μας.

Η παρέμβαση του Προέδρου της Επιτροπής, η οποία θεωρήθηκε από μερίδα των οπαδών μας ως ασπίδα προστασίας προς το πρόσωπο του Αντιδημάρχου κου Βαρβαδά είχε ως μόνο σκοπό να ενημερωθεί ο κόσμος για το γεγονός οτι ο κος Βαρβαδάς όποτε του έχει ζητηθεί έχει προσφέρει τη βοήθεια του στο σωματείο μας και σε καμία περίπτωση δεν είχε σκοπό να υπερασπιστεί το επίμαχο αθλητικό γεγονός. Εμείς άλλωστε υπηρετούμε τον Ο.Φ.Η και μόνο τον Ο.Φ.Η.

Επειδή λοιπόν η τοποθέτηση αυτή του Προέδρου της Επιτροπής εξελήφθη ως άδειασμα των οπαδών της ομάδας μας, νιώθουμε την ανάγκη να ζητήσουμε ειλικρινή συγνώμη απο αυτούς που προσβλήθηκαν, ίσως το timing ήταν λάθος.

Δεν είχαμε κανένα λόγο να έρθουμε σε ρήξη με τον κόσμο της ομάδας μας, δεν είχαμε την παραμικρή πρόθεση να προσβάλλουμε κανέναν. Η Κρήτη έχει μια μεγάλη ομάδα και αυτή είναι ο Ο.Φ.Η, αλλά Ο.Φ.Η χωρίς τον κόσμο δίπλα του είναι μισός Ο.Φ.Η. Καλούμε λοιπόν όλο τον κόσμο του Ο.Φ.Η να γεμίσει το ΒΑΚ την Κυριακή! Η ομάδα είναι πρώτη και με τη βοήθεια όλων μας θα συνεχίσει να είναι πρώτη και μετά το τέλος του παιχνιδιού! Φέτος είναι μια χρονιά αναγέννησης του Μπασκετικού Ο.Φ.Η και σε αυτή την προσπάθεια δεν περισσεύει κανείς! Σας περιμένουμε όλους!

Η Επιτροπή Μπάσκετ Ο.Φ.Η

Subscribe to this RSS feed

Κονσόλα Αποσφαλάτωσης του Joomla!

Συνεδρία

Πληροφορίες Προφίλ

Χρήση Μνήμης

Ερωτήματα Βάσης Δεδομένων