A+ A A-

Items filtered by date: Πέμπτη, 19 Οκτωβρίου 2017 - ΟΦΗ ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΗΣ

Το οικογενειακό κλίμα μυστικό της επιτυχίας για το τμήμα στίβου του ΟΦΗ! (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ)

Η ομάδα στίβου του ΟΦΗ, παραμένει μια οικογένεια, όπως φάνηκε στον καθιερωμένο αγιασμό του τμήματος, που έγινε στο Εθνικό στάδιο.

Οι φωνές των αθλητών του ΟΦΗ "γέμισαν" το στάδιο, σε μια πολύ όμορφη εκδήλωση, στην οποία κάθε χρόνο επιβεβαιώνεται η μεγάλη δυναμική του ΟΦΗ.

Το τμήμα στίβου του ΟΦΗ, παραμένει στην ελίτ του Ελληνικού κλασσικού αθλητισμού και θα συνεχίσει να το κάνει, όπως ανέφερε μιλώντας στους αθλητές και τους γονείς, ο επικεφαλής του τμήματος, Παναγιώτης Αντωνακάκης.

Ο κ. Αντωνακάκης, έκανε και την παρουσίαση των νέων προπονητών του τμήματος στίβου του ΟΦΗ, που είναι οι κ.κ. Γιάννης Βαλέργας ( δρόμοι αντοχής) και Δημήτρης Μελικώνης, (άλμα εις ύψος και επι κοντώ). Ενώ στο τεχνικό επιτελείο παρέμειναν οι  Γιώργος Κόκκινος, Φιλιώ Μαρουλή, Γιάννης Αντωνακάκης, με σημαντική και πετυχημένη παρουσία, στο σύλλογο.

«Κάνουμε ένα νέο ξεκίνημα στο τμήμα, αλλά η φιλοσοφία μας παραμένει η ίδια. Να είμαστε μέσα στα κορυφαία σωματεία της Ελλάδος στον κλασσικό αθλητισμό» ανέφερε ο κ. Αντωνακάκης, ο οποίος συνεχάρη τους αθλητές για τις επιδόσεις τους φέτος, κάνοντας ιδιαίτερη αναφορά στα παιδιά που έκαναν γνωστό το όνομα του ΟΦΗ και εκτός συνόρων με την συμμετοχή τους σε διεθνείς διοργανώσεις, όπως είναι οι  Μανιού, Μπαλαμούτη, Καλογεράκης, Λοπινέ και ευχήθηκε και φέτος να συνεχιστεί η ίδια εικόνα.

Παράληλα έκανε αναφορά για την συμμετοχή της ομάδας Νεανίδων του ΟΦΗ, η οποία ως πρωταθλήτρια Ελλάδος, εκπροσώπησε τον ΟΦΗ στο Ευρωπαικό Κύπελλο, που έγινε στην Πορτογαλία.

Ο κ. Αντωνακάκης ευχαρίστησε την Περιφέρεια Κρήτης για την συμπαράσταση στο τμήμα στίβου του ΟΦΗ και την Vodafoneγια την χορηγία της στο τμήμα, όπως επίσης και τους χορηγούς που βρίσκονται στο φετινό ημερολόγιο του τμήματος, το οποίο θα κυκλοφορήσει προσεχώς.

Μάλιστα για το λόγο αυτό, πριν τον αγιασμό έγινε η φωτογράφιση του τμήματος!

Ο πρόεδρος του Ερασιτέχνη ΟΦΗ Γιάννης Δανδάλης, ευχαρίστησε τους ανθρώπους του τμήματος, τους προπονητές και τους αθλητές, για την πραγματικά εξαιρετική εικόνα του στίβου του ΟΦΗ τα τελευταία χρόνια, υπογράμμισε ότι έχει καθιερωθεί πλέον στα κορυφαία σωματεία της χώρας και ευχαρίστησε τους γονείς για την εμπιστοσύνη τους στον ΟΦΗ, όπου έχουν εμπιστευθεί τα παιδιά τους.

Μετά τον αγιασμό ακολούθησε το καθιερωμένο μπάρμπεκιου, με γευστικούς μεζέδες, που είχαν ετοιμάσει γονείς των αθλητών του τμήματος!

Να σημειωθεί ότι στον μπουφέ του αγιασμού του τμήματος στίβου του ΟΦΗ, συμμετείχαν ακόμη τα κρητικά αναψυκτικά ΦΗΜΗ του Βασίλη Ζηδιανάκη, ο φούρνος του Ζαχαρία Ζαχαριάδη στου Κοκκίνη Χάνι και οι αφοί Πλευράκη (S/MBAZAAR) στου Κοκκίνι Χάνι.

Δείτε παρακάτω φωτογραφίες απο τον αγιασμό του τμήματος στίβου του ΟΦΗ (Φωτογραφίες: Μανόλης Μαθιουδάκης).

"Ολοι το Σάββατο στο κολυμβητήριο Ηρακλείου!"

Ο ΟΦΗ θα μπορέσει να κολυμπήσει στα...βαθιά νερά της Α1 πόλο, τονίζει ο προπονητής της ομάδας, Μάκης Βολτυράκης. Ο τεχνικός της ομάδας πόλο του ΟΦΗ, μίλησε στον Athletic Radio 104,2 και κάλεσε τον κόσμο του ΟΦΗ, να δώσει βροντερό "παρών" το Σάββατο (Σάββατο 21/10, 17:00) στο πρώτο εντός έδρας παιχνίδι του ΟΦΗ κόντρα στον Πανιώνιο.

Αναλυτικά όσα είπε o Μάκης Βολτυράκης την εκπομπή «Derby» με τον Μανώλη Θέμελη:

Για τον αγώνα της πρώτης αγωνιστικής και την ήττα από τον Εθνικό (10-5):

«Είχαμε τρομερό άγχος και αυτό μας βγήκε στο πρώτο ημίχρονο όπου δεν σκοράραμε. Ο Εθνικός είναι μια παραδοσιακά πολύ καλή ομάδα. Δεν έπαιξαν οι ξένοι μας αλλά δεν «ψάχνουμε» δικαιολογίες. Το σκορ στο πρώτο ημίχρονο ήταν πλασματικό γιατί χάσαμε αρκετές ευκαιρίες. Στην συνέχεια ανεβήκαμε, διώξαμε το πολύ άγχος και στο τέταρτο οκτάλεπτο κερδίσαμε. Κρατάμε το καλό μας δεύτερο ημίχρονο και οτι κοιτάξαμε στα μάτια έναν ισχυρό αντίπαλο».

Για το Σαββατιάτικο ματς με τον Πανιώνιο:

«Όσοι αγαπάνε τον ΟΦΗ και το πόλο θα πρέπει να έρθουν το προσεχές Σάββατο στο κολυμβητήριο του Λίντο. Θέλουμε ο κόσμος μας να δώσει βροντερό παρών σε ένα ιστορικό ματς. Θα μας εμψυχώσουν και θα μας δώσουν δύναμη και κουράγιο. Όλοι στο Λίντο το Σάββατο στις 17.00. Ο Πανιώνιος είναι μία καλή και ιστορική ομάδα και θα γίνει ένα καλό ματς. Μπορούμε και πρέπει να κερδίσουμε. Το ματς είναι στα μέτρα μας. Λογικά θα παίξουμε και οι ξένοι μας».

Για την παρουσία του ΟΦΗ στην Α1:

«Φέτος κολυμπάμε στα πολύ… βαθιά. Θα κάνουμε την προσπάθειά μας και στο τέλος θα δούμε αν τα καταφέραμε. Είμαι αισιόδοξος και θέλω και φέτος οι παίκτες μου να δώσουν οτι καλύτερο έχουν. Έχουμε καλή ομάδα, δυνατή Διοίκηση που είναι δίπλα μας, κόσμο και τον ενθουσιασμό του πρωτάρη στην κατηγορία. Είναι μία ιστορική χρονιά. Θα είναι πάντως ρεαλιστικά άθλος η παραμονή μας. Η ομάδα μας ξεκίνησε αργά αφού το πρωτάθλημα της Β εθνικής καθυστέρησε να τελειώσει. Έτσι όλα πήγαν πίσω. Σε μικρό διάστημα πάντως κάναμε οτι καλύτερο μπορούσαμε».

Για το ΝΟΧανίων:

«Θα παλέψει όπως και μεις για την παραμονή. Έχει έμπειρη ομάδα και αυτό είναι αβαντάζ. Και αυτός όμως μπήκε στο πρωτάθλημα την τελευταία στιγμή. Θεωρώ όμως τι στο τέλος θα καταφέρει να σωθεί».

Για το φετινό πρωτάθλημα της Α1:

«Είναι τεσσάρων ταχυτήτων. Μία είναι ο Ολυμπιακός που δεν.. παίζεται αφού έχει στις τάξεις του την μισή Εθνική μας ομάδας. Η άλλη είναι η Βουλιαγμένη και μετά κάποιες ομάδες, όπως Εθνικός – Γλυφάδα – ΠΑΟΚ – Χίος – Π. Φάληρο, που θα βρεθούν στις πρώτες θέσεις και μετά οι υπόλοιπες ομάδες. Είδαμε όμως οτι ο Απόλλων κέρδισε το Π. Φάληρο στην πρεμιέρα και φαίνεται θα είναι ένα ανταγωνιστικό και σκληρό πρωτάθλημα».

Για τον ίδιο:

«Η περυσινή χρονιά κύλησε περίφημα και έπρεπε να μείνω για να συνεχίσουμε την δουλειά. Τώρα είμαστε στην Α1 και μιλάμε σε άλλη βάση. Πέρυσι κάναμε το θαύμα και ανεβήκαμε. Αν καταφέρουμε και σωθούμε φέτος θεωρώ οτι του χρόνου τα πράγματα θα είναι πολύ καλύτερα και θα μείνουμε άνετα.

To εξαιρετικό VIDEO για το πόλο του ΟΦΗ!

"Ανάψαμε φωτιά και μεγαλώνει" τραγουδάει και η ομάδα πόλο του ΟΦΗ, η οποία γράφει ιστορία, καθώς φέτος μετέχει για πρώτη φορά στην Α1 πόλο!

Με ένα εξαιρετικό VIDEO στο οποία γίνεται η παρουσίαση της ομάδας, των παικτών και του τεχνικού επιτελείου μέσα απο φωτογραφίες και το αγαπημένο τραγούδι των φιλάθλων του ΟΦΗ "ανάψαμε φωτιά και μεγαλώνει", οι πολίστες του ΟΦΗ, στέλνουν το μήνυμα τους, στον κόσμο της ομάδας και τους καλούν να μετατρέψουν σε ...Γεντί Κουλέ, το κολυμβητήριο Ηρακλείου, αρχής γενομένης απο το πρώτο φετινό εντός έδρας παιχνίδι με τον Πανιώνιο (Σάββατο 21/10, 5μμ).

Δείτε παρακάτω το VIDEO

 

Subscribe to this RSS feed

Κονσόλα Αποσφαλάτωσης του Joomla!

Συνεδρία

Πληροφορίες Προφίλ

Χρήση Μνήμης

Ερωτήματα Βάσης Δεδομένων